SEAT MÓ eScooter 125

SEAT MÓ eScooter 125 är en fullt uppkopplad och hel elektrisk motorcykel!

SEAT MÓ eScooter 125

SEAT MÓ eScooter 125

SEAT MÓ eScooter 125 är nästa steg i utvecklingen av SEATs nya mobilitetslösningar. eScooter 125 är en helelektrisk motorcykel i läcker design, full uppkoppling och smarta lösningar. SEAT MÓ eScooter 125 gör 0-50 på 3,9sekunder och har en topphastighet på 95km/h. Du har full kontroll över din eScooter genom ”MY SEAT MÓ”-app. Du kan se vart du parkerat eller t om låta en kompis hämta din eScooter. Vidare har SEAT MÓ ett portabelt batteri på hjul som du enkelt kan ta med dig för laddning när du parkerat din eScooter.


SEAT MÓ kan finansieras med SEAT MC-lån med en månadskostnad från 950kr/mån*

*SEAT MC-lån 48mån, 20% kontantinsats. Körsträcka 500 mil/år, 28% restskuld, rörlig ränta baserat på VWFS basränta. SEAT MC-lån erbjuds via Volkswagen Finans Sverige.

SEAT MÓ eScooter 125 är klassad som lätt motorcykel och får framföras om man har A, A1 eller A2 körkort.

Starta. Njut!

Ta dig fram smartare och enklare. Helelektriska SEAT MÓ eScooter 125 är både tyst och utsläppsfri. Kraftfull, elektrisk, effektiv.

Starta
Lika unik som du

Enkel hantering!

Var där du vill vara. Med backväxel – så att du enkelt kan backa in på trånga ställen. Och med en räckvidd på 137 km för att klara pendlingen till och från jobbet, eller längre helgutflykter.

Smarta lösningar, roligare körningar

Daring Red

Dark aluminum Matt

Oxygen White Matt

Anpassa körstilen

Ta dig fram både i stan och utanför. 3 körlägen erbjuder dig fler möjligheter beroende vad du har framför dig.

Eco-läget minimerar elförbrukningen

City-läget balanserar förbrukningen och prestandan

Sport-läget maximerar sportigheten och prestandan

Backväxeln gör att du enkelt kan backa ut från trånga ställen

Elegant design

Hög prestanda

Hög prestanda

En elscooter med hög prestanda – klarar 0-50 km/h på 3,9 sek. Topphastighet: 95 km/h.

Enkel att ladda

Enkel att ladda

Batteriet är urtagbart och kan användas för att ladda andra enheter. Styret förs upp när hjulen fälls ner. Det gör det enkelt att flytta det till ett vanligt eluttag.

Plats för hjälmen

Plats för hjälmen

Under sätet finns plats för 2 hjälmar. Kör iväg vart du vill. När du vill. Med vem du vill.

En hel värld vid dina fingertoppar

Nåt speciellt ställe du ska till? Håll dig uppkopplad under resan. Se på din smartphone exakt var du parkerade din SEAT MÓ eScooter 125. Och med en delbar kod kan du t.o.m. låta en betrodd kompis hämta den åt dig.

Förboka din SEAT Mó eScooter redan idag!

I slutet av Juni lanserar vi SEAT MÓ eScooter 125 men redan idag kan du göra din förbokning. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information (du förbinder dig inte till något).

eller ring 031 577 400

Du hittar oss på Tagenevägen 32 i Hisings Kärra, Göteborg.

SEAT MÓ eScooter 125 FAQs

Vilka är fördelarna med SEAT MÓ eScooter 125?

SEAT MÓ eScooter 125 är tyst, bekväm och ergonomisk. Den förorenar inte, klarar alla typer av vägar och behöver ett minimum av underhåll. Inte bara accelererar den snabbare än en 125 cc-scooter med förbränningsmotor, den gör det utsläppsfritt, tyst och utan vibrationer. Det gör att körningen blir stabilare och att du kan spara upp till 85% (jämfört med vad du skulle behöva lägga på en med förbränningsmotor).

Vad behöver jag för typ av körkort för SEAT MÓ eScooter 125?

SEAT MÓ eScooter 125 är klassad som en lätt motorcykel, vilket innebär att du behöver ha något av följande körkort:

A, A1 eller A2.

Hur mycket kan jag spara med en SEAT MÓ eScooter 125?

En SEAT MÓ elscooter är helt eldriven, vilket också innebär att den behöver mindre underhåll (när det gäller däck och bromsar). I pengar betyder det att du kan spara in ca 2.250:-/år var 5.000:e km du kör.

Scooterns elförbrukning ligger på ca 5,84 kWh/100 km. Och eftersom snittpriset per kWh under lågpristid är ca 1,20 kr, kommer en SEAT-scooter endast kosta ca 7,03 kr per 100 körda kilometer. Jämför detta med bränsleförbrukningen för en motsvarande scooter med förbränningsmotor som ligger på 4 liter/100 km. Med ett snittpris för bensin på 14,56 kr/l skulle du då behöva betala 58,23 kr/100 km.

Vilka funktioner är standard på SEAT MÓ eScooter 125?

SEAT MÓ el-scooter levereras som standard med flera avancerade funktioner. Hit hör t.ex. Full LED-belysning för bättre säkerhet och sikt. Plus utsläppsfri körning med eldrift med en räckvidd på upp till 137 km och snabb acceleration: 0 till 50 km/h går på kvicka 3,9 sek. Och med 3 körlägen och en backväxel, har du alltid full kontroll när du kör.

Hur lång tid tar det att ladda batteriet?

SEAT MÓ eScooter har ett hjulförsett batteripack som gör det enkelt att koppla loss och ta med till laddstället. Fulladdat ger batteriet en räckvidd på upp till hela 137 km.

Vad behöver jag för typ av körkort för SEAT MÓ eScooter 125?

Rent allmänt tar det ca 6 timmar att ladda ett helt urladdat batteri fullt igen – men vi rekommenderar inte att man laddar ur batteriet helt eftersom det alltid är bättre att ladda det under resan – på så sätt behöver man aldrig få batteriet urladdat. Det går då också snabbare att ladda samtidigt som det hjälper till att förlänga batteriets livslängd.

*OBS! Batteriet måste laddas minst 1 gång per månad, annars upphör garantin att gälla.

Hur laddar man batteriet?

SEAT MÓ eScooter 125 har ett hjulförsett batteri, så det är enkelt att ta ur och ladda var som helst om man har tillgång till ett vanligt eluttag. *Någon speciell kontakt eller kabel behövs ej.

Du kan också ladda batteriet då det sitter på plats i scootern. Man ansluter då batteriet till ett vanligt uttag via SCHUKO-kabeln, som har en jordad stickpropp.

Hur lång livslängd har ett batteri?

Batteriet i SEAT MÓ eScooter 125 är tillverkat i enlighet med europeiska kvalitetsstandarder och kommer att ha 97% av sin kapacitet kvar även efter 500 laddcykler.

Vart vänder jag mig om jag skulle få problem med min scooter?

Du kan ta din SEAT MÓ eScooter 125 till valfritt SEAT-center som säljer scootern. Om du får några problem med den, kan den ersättas eller repareras på en gång.

Finns det någon garanti på SEAT MÓ eScooter 125?

Ja, scootern omfattas av en garanti på 2 år, och batteriet har en garanti på 4 år.

*OBS! Batteriet måste laddas minst 1 gång per månad, annars upphör garantin att gälla.