Spela video om Banner Cupra invigning

Upplev CUPRA, på riktigt, hos Frontbilar

Invigning av Sveriges största CUPRA Garage

Frontbilar dig som är nyfiken på CUPRAs värld. Vi slår upp portarna till Sveriges största, och vårt helt nybyggda, CUPRA Garage. Ett koncept som skiljer sig från den traditionella bilhallen och ligger i framkant vad gäller design och utformning där vi på Frontbilar går i bräschen med Sveriges nya flagship store. Över 600 kvm helt dedikerat till CUPRA.

Vi satsar hårt på CUPRA och tror verkligen att det är ett märke för framtiden. Som "Årets-Återförsäljare" tre år i rad känns det extra kul att nu också ha Sveriges största CUPRA Garage.

 

Jesper Nydén

VD / Ägare

Cupra invigning

En trygg och smidig bilaffär

Vi hjälper dig hitta den CUPRA och de upplägg som passar just dig bäst!

Christian Berg

Märkeschef CUPRA & SEAT

Oliver Imper-Åberg

Säljare CUPRA / SEAT

Ole Jahren

Säljare CUPRA/SEAT

Öppettider

Upplev CUPRA, på riktigt, hos Frontbilar!

Spela videoklipp

Vilkor

1. 36 månader, 1000 mil/år, 10 000 kr insats (+300 kr/mån vid 0 kr insats).
2. Bränsledeklaration och utsläppsvärden är uppmätta i enlighet med gällande lagstiftning och gäller bil i grundversion. De anges vid blandad körning liter/100 km enligt WLTP. Den faktiska bränsleförbrukningen och CO2-värdet kan/kommer att ändras i takt med att tillvalsutrustning väljs till bilen och är individuellt för varje bil. 3. Rabatterade erbjudanden kan inte kombineras med lojalitetserbjudanden. **Erbjudandet gäller vid köp eller privatleasing av bil.

Energideklaration däck

Det aktuella fordonet kommer levereras med ett av de nedan angivna däckfabrikaten i enlighet med dess respektive energimärkning. Det är inte möjligt att garantera vilket av de nedan angivna alternativa däckfabrikaten fordonet kommer att levereras med.

Cupra_Logo White

Frontbilar - "Årets CUPRA-Återförsäljare 21 & 22"