Cupra_Logo White

Nya Cupra Ateca

Privatleasing från 4.495 kr/mån Köp från 449.900kr

Nya Cupra Ateca

Nya CUPRA Ateca är nästa steg i utvecklingen för modellen som tog marknaden med storm. Nya CUPRA Ateca kommer med 300hk, 4drive, DSG7 och DCC-chassi som standard i utförandet för att ge dig som förare maximal upplevelse. CUPRA Ateca är prestandabilen som har komforten från en klassisk SUV, du styr din bil! Få bilar i segmentet, och inte minst prisklass, kan matcha denna bil såväl designmässigt som prestanda med 0-100 på 4,9 sekunder. Men nya genrationen CUPRA får du även den senaste tekniken med uppkoppling, med bland annat trådlös full link. Nu har du även tillgång till CUPRAs egna app, CUPRA-connect för att ge dig full uppkoppling mot din bil. Upplev CUPRA i Göteborg hos FRONTBILAR idag!

Nya CUPRA Ateca går att både köpa och privatleasa till förmånliga erbjudanden. Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Köp eller privatleasa nya cupra ateca i göteborg

Med CUPRAs förmånliga finansieringsupplägg får du som CUPRA-kund fri service (upp till 4 500 mil), garanti & assistans i 3 år både vid finansiering och privatleasing. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med din bilaffär.

 

Cupra Ateca

Unik bil

Likt första generationens CUPRA Ateca har man behållt den eleganta designen. Man har även nu förstärkt stötfångaren och lagt till en exklusiv ram i mörktonad aluminium runt kylargrillen

Prestanda på högsta nivå

Med 300 hk-motor med 6 körlägen. DSG-växellåda, 4-hjulsdrift och DCC-chassi klarar CUPRA Atecan vilken väg som helst.

Cupra Ateca
Cupra Ateca

Uppgraderad teknik

Nya CUPRA Atecan har tagit nästa kliv i utvecklingen. 10,25" Digital Cockpit med 3 anpassningsbara visningsprofiler. Högupplöst 9,25" infotainment-pekskärm med trådlös Full Link.

CUPRA CONNECT

Med CUPRA CONNECT-appen kan du hålla kontakt med din Ateca var du än är – via din smartphone eller dator, eller direkt från den högupplösta 9,25"-infotainmentdisplayen.

Cupra Ateca
Cupra Ateca

Trygg och säker körning

CUPRA Ateca övervakar körningen för att göra den så säker som möjligt. Vid en nödsituation kan Emergency Assist, aktivera varningsblinkern, byta fil och få bilen att stanna säkert på vägrenen – för din maximala trygghet om något skulle hända

Upplev CUPRA!

Privatleasing från 4.495 kr/mån
Köp från 449.900kr

eller ring 031 577 400

Du hittar oss på Tagenevägen 32 i Hisings Kärra, Göteborg.