Cupra_Logo White

CUPRA showroom i Kongahälla center

Upplev CUPRA, på riktigt, hos CUPRA Hisingen - Frontbilar.

CUPRA Hisngen - Kongahälla Center Showroom

Sveriges ledande CUPRA-återförsäljare CUPRA Hisingen – Frontbilar expanderar vidare och finns nu även i Kongahälla Center, Kungälv. Under hela Oktober och November kan ni besöka vårt helt nya Showroom på våning två mitt emot food courten och uppleva CUPRAs värld och modellprogram. 

CUPRA blir allt vanligare längs vägarna och med sitt ökade modellutbud och valmöjligheterna bland motorer fortsätter man växa i extrem takt. Vi på Frontbilar är, sen CUPRAs lansering som eget märke för tre år sedan, en av Sveriges ledande återförsäljare där vi under 2020 öppnade vår exklusiva ”CUPRA Corner” på Tagenevägen. 

Kungälv är ett distrikt vi känner stor tillhörighet och ett område där vi alltid haft många kunder genom åren. Lägg därtill vårt engagemang som sponsor till Kungälvs HK så känns det extra kul att nu kunna finnas på en fysisk plats mitt i Kungälvs hjärta.  

Varmt välkommen till vårt Showroom i Kongahälla Center och upplev CUPRA, på riktigt!

Upptäck CUPRAs MODELLER

Privatleasing

Beställ din bil enkelt online från 3 495 kr/mån*. Fri service och betalskydd i 12 månader ingår.

CUPRA närmare än någonsin

- Upplev CUPRA in i minsta detalj hos CUPRA Hisingen Frontbilar i Göteborg

Mer än bara en bil

Att köra CUPRA är en upplevelse! CUPRA är ett nytt bilmärke som härstammar från systermärket SEAT. CUPRA är märket där prestanda möter stil till rätt pengar! CUPRA Frontbilar är din auktoriserade återförsäljare och verkstad i Göteborg, upplev Cupra hos oss!

Tjänster skapade för dig

Med ett enda paket till ett fast pris erbjuds du allt du behöver för att kunna njuta fullt ut av din CUPRA. När du köper eller leasar din CUPRA hos Frontbilar ingår alltid service (upp till 4500mil eller 3år), garanti & assistans de första 3 åren.

Människor, inte robotar

Vi tror på personliga tjänster. Under din resa med oss på CUPRA Frontbilar har du alltid tillgång till våra specialister på såväl försäljning som i verkstaden. Det ska vara bekvämt att äga en CUPRA!