NYA Peugeot och Citroën

Här hittar du våra lagerbilar av märkena Peugeot och Citroën person-& transportbilar i Karlstad.

BEGAGNADE BILAR

Vi har den begagnade bilen för dig från ett stort antal bilmärken.

Verkstad i Karlstad

Här kan du dygnet runt, snabbt och enkelt, boka en tid för service i Karlstad.

VÅRA ANLÄGGNINGAR

Frontbilar hittar du i Karlstad och Göteborg. I Karlstad är Frontbilar auktoriserad återförsäljare och verkstad av märkena Citroën, Peugeot, samt ett stort utbud av begagnade bilar.

I Göteborg är vi auktoriserad återförsäljare och verkstad av märkena SEAT, CUPRA & Citroen. 

KARLSTAD

Välkommen till Frontbilar Karlstad – din auktoriserade Peugeot- & Citroën-återförsäljare som tar hand om dig och din bil.

GÖTEBORG

Välkommen till Frontbilar Göteborg – din auktoriserade CUPRA-, SEAT- och Citroënåterförsäljare som tar hand om dig och din bil.

Våra kampanjer

Frontbilar Peugeot
Frontbilar Peugeot Kampanj
Frontbilar Peugeot
Frontbilar Peugeot
Frontbilar Peugeot
Frontbilar Citroen

KÖP ELLER PRIVATLEASA en Peugeot & CITROËN I Karlstad.

Välj något av alternativen nedan så hjälper vi dig.

Videovisning

Se bilen via videosamtal

Privat visning

Få hela bilhallen för dig själv

Ring oss

Så svarar vi på dina frågor

Auktoriserad återförsäljare av Peugeot och Citroën i Karlstad

Välkommen till Frontbilar Karlstad. Vi är auktoriserad återförsäljare av Peugeot Karlstad och Citroën Karlstad. Frontbilar har varit verksamma i över trettio år. Vi har förtjänat utmärkelser som Citroëns bästa återförsäljare vid ett flertal tillfällen genom åren och under 2021 blev vi, tackvare fina prestationer, utvalda att bli ny auktoriserad återförsäljare och verkstad av Peugeot i Karlstad.

Vi är mycket stolta att kunna representera både Citroën och Peugeot och deras fantastiska utbud på både personbilar och transportbilar i Karlstad. Med våra många års erfarenhet är vi experter på hela Citroëns och Peugeots modellprogram av bilar och transportbilar. Hos Frontbilar Karlstad kan du som privatperson privatleasa våra modeller på Citroën och Peugeot med 0kr i kontantinsats. Vid köp av en ny Peugeot eller Citroën kan vi erbjuda dig som kund förmånliga finansieringsmöjligheter genom våra samarbetspartners DNB, Santander och Jyske bank.

Frontbilar Karlstad är även auktoriserad verkstad för Peugeot och Citroën. Vid service hos oss på Citroën och Peugeot Karlstad ingår alltid fri lånebil. Allt för att underlätta för dig som kund och kunna erbjuda dig och din bil en helhetslösning. Frontbilar är de självklara valet för dig som är intresserad av att köpa eller privatleasa en ny Citroën eller Peugeot i Karlstad.