CUPRA, SEAT, FIAT Transportbilar & Begagnat

Vi har bilen för dig! Välj kategori nedan för att ta del av vårt utbud. Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill boka en provkörning!

Nya CUPRA & SEAT

Hos oss finner du fabriksnya bilar från CUPRA och SEAT till riktigt bra priser. 

Bra Begagnade bilar

Hos Frontbilar hittar du bra begagnade bilar från ett stort antal bilmärken. En trygg bilaffär!

FIAT Transportbilar

Vi har transportbilen för dig, för såväl din verksamhet som för privat bruk.

Företag- och tjänstebilar

Hos Frontbilar får du ett tryggt ägande till en mycket konkurrenskraftig kostnad.
Gratis bilvärdering - Sälj din bil till oss

Fyll i din bils information samt dina kontaktuppgifter så återkommer vi med ett anbud inom kort.

Gratis bilvärdering onlineAlla bilar hos Frontbilar - Din bilhandlare i Göteborg

Välkommen till Frontbilar, din pålitliga bilhandlare i Göteborg. Vi är auktoriserad återförsäljare av nybilsmärkena CUPRA, SEAT, FIAT Transportbilar och erbjuder även ett brett urval av högkvalitativa begagnade bilar. Hos oss hittar du inte bara fordon av högsta kvalitet utan även den bästa servicen och expertisen för dina bilbehov. Vi är stolta över att vara din partner i ditt  bilägande och ser fram emot att ge dig en exceptionell upplevelse.

Frontbilar - Din Destination för Bilköp i Göteborg

Frontbilar - med sina plus 30 verksamma år är synonymt med integritet, kvalitet och förtroende när det gäller bilaffärer i Göteborg. Vi har varit din lokala bilhandlare i åratal och har byggt ett rykte som en pålitlig partner för kunder i hela Göteborgsområdet. Såväl på nybilar som begegande bilar. 

En Mångfald av Bilar hos Frontbilar

Hos Frontbilar har vi en passion för bilar, och det märks i vårt breda utbud. Oavsett om du är ute efter en smidig stadsbil, en robust SUV eller en pålitlig transportbil för ditt företag, har vi något för dig. Vårt utbud omfattar de senaste modellerna från CUPRA, SEAT och FIAT Transportbilar, samt noggrant utvalda begagnade fordon som är i utmärkt skick.

CUPRA - Kraft och Elegans

Som auktoriserad återförsäljare av CUPRA är vi stolta över att erbjuda några av de mest kraftfulla och eleganta bilarna på marknaden. CUPRA står för prestanda och stil, och vi kan hjälpa dig att hitta rätt CUPRA-modell som passar din livsstil och dina behov. CUPRA har ett brett utbud av såväl förbränningsbilar, hybrider och elektriska fordon. Vi på Frontbilar är väldigt stolta över att idag titulera oss som en av Sveriges största enskilda återförsäljare. Där vi även mottagit priser såsom "Årets Återförsäljare" 3år i rad. Frontbilar - Vi kan CUPRA!

SEAT - Smidighet och Komfort

SEAT är känt för sina smidiga, innovativa och komfortabla fordon. Vi har ett brett utbud av SEAT-modeller här i Göteborg och alltid de senaste modellerna tillgängliga för provkörning. SEAT är de perfekta märket för dig som är på jakt efter en smidig bil till bra pris. 

FIAT Transportbilar - Pålitliga Arbetskamrater

För företagare som behöver pålitliga arbetsfordon är vårt utbud av FIAT Transportbilar svaret. Dessa fordon är utformade för att möta kraven i arbetsdagen och är redo att leverera pålitlig prestanda. Efter över 30år med erfarenhet från transportbilar kan vi på Frontbilar stolt gå i god för FIAT och deras modeller till våra kunder. 

Bra Begagnade Bilar i Göteborg

Vi förstår att varje kund har unika behov och budgetrestriktioner. Därför erbjuder vi ett omfattande utbud av begagnade bilar av hög kvalitet. Våra begagnade fordon är noggrant inspekterade och servade för att säkerställa att du får en pålitlig och prisvärd bil.

Kvalitet och Service Du Kan Lita På

På Frontbilar är kvalitet och service våra främsta prioriteringar. Vårt team av erfarna bilsäljare och tekniker är här för att guida dig genom varje steg av bilköpsprocessen och se till att du hittar det perfekta fordonet för dina behov.

Kontakta Oss Idag

Vi på Frontbilar ser fram emot att vara din partner för alla dina bilbehov i Göteborg. Oavsett om du letar efter en ny bil, behöver service eller vill diskutera finansieringsalternativ, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att få reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig.

Din Bilköpdestination i Göteborg - Frontbilar. Alla bilar hos oss, för alla dina behov.