Cupra HISINGEN i Göteborg

Frontbilar är auktoriserad återförsäljare och verkstad av CUPRA i Göteborg. CUPRA tillhör Volkswagen-koncernen och är SEATs systerbolag med inriktning på prestandabilar. CUPRA erbjuder prestandabilar till dig som kund på såväl köp som privatleasing. Vi på Frontbilar har många års erfarenhet inom branschen och hjälper dig som kund hitta bilen som passar dina behov.

Auktoriserad återförsäljare av CUPRA i Göteborg

CUPRA är marknadens nya prestandamärke. Under 2018 lanserade man sin första bil under egen regi i form av CUPRA Ateca. Dessförinnan hade man ihop med SEAT, storsäljaren, Leon CUPRA. Med den nya strategin kommer även Leon CUPRA i nytt utformande under 2020 och nu som CUPRA Leon, med fler motoralternativ, varav Plug-in hybrid är ett, och utvecklad teknik.

2020 är ett stort år för CUPRA då man även lanserar sin första 100% CUPRAmodell, CUPRA FORMENTOR. En Cupé-SUV som andas CUPRA rakt igenom. Även denna bil kommer i flera motoralternativ och Plug-in Hybrid, där lanseringsmodellen är en 310hk bensinmotor. Under 2021 kommer även deras första 100% Elbil, CUPRA ELborn. Du kan privatleasa eller köpa din nya CUPRA hos oss på CUPRA Hisingen i Göteborg till förmånliga priser och kampanjer. Samtliga modeller hos CUPRA kan privatleasas eller köpas. Vid finansiering och leasing av din nya CUPRA erbjuder vi även förmånliga servicepaket, allt för att maximera din upplevelse av CUPRA.

CUPRA Hisingen – Frontbilar är en av 22 utvalda auktoriserade CUPRA-återförsäljare i Sverige och är specialiserade på detta fantastiska märke. Hos oss kan du både privatleasa och köpa din CUPRA med våra förmånliga erbjudanden. Vi hjälper dig som kund under hela din upplevelse med CUPRA. Att äga en CUPRA är en upplevelse och vi vill att våra kunder ska få ut max av den! 

Välkommen till CUPRA Hisingen – Frontbilar!

Nya CUPRA Ateca

Storsäljaren CUPRA Ateca är bilen med komfort från en SUV och prestandan från en sportbil. 300hk, 4drive 0-100 på 4,9s. Nu med en facelift, nya detaljer och egenskaper.

Nya CUPRA Leon

Nya CUPRA Leon är uppdateringen av den mycket populära Leon CUPRA. Ny kaxigare look med ett stort urval av motoralternativ, 245-300hk. CUPRA Leon kommer även som plug-in hybrid.

Nya CUPRA Leon

Nya CUPRA Leon är uppdateringen av den mycket populära Leon CUPRA. Ny kaxigare look med ett stort urval av motoralternativ, 245-300hk. CUPRA Leon kommer även som plug-in hybrid.

Nya CUPRA Leon Sportstourer-min

Nya CUPRA Leon Sportstourer

Nya CUPRA Leon Sportstourer är kombin med fantastisk prestanda och fart! Upplev den senaste tekniken och välj mellan fler motoralternativ än tidigare på Nya CUPRA Leon SP, 245-310hk. Kommer även som 245hk Plug-in hybrid.

Nya CUPRA Formentor

Formentor är CUPRA första helt egna skapelse. En "CUV" som verkligen personifierar vad CUPRA står för. Kommer i flera motoralternativ och lanseras inom kort.

Nya CUPRA Formentor

Formentor är CUPRAs första helt egna skapelse. En "CUV" som verkligen personifierar vad CUPRA står för. 310hk ren kraft och körglädje! Finns nu även att beställa som Plug-In Hybrid!

CUPRA närmare än någonsin

- Upplev CUPRA in i minsta detalj hos CUPRA Hisingen Frontbilar i Göteborg

Mer än bara en bil

Att köra CUPRA är en upplevelse! CUPRA är ett nytt bilmärke som härstammar från systermärket SEAT. CUPRA är märket där prestanda möter stil till rätt pengar! CUPRA Frontbilar är din auktoriserade återförsäljare och verkstad i Göteborg, upplev Cupra hos oss!

Tjänster skapade för dig

Med ett enda paket till ett fast pris erbjuds du allt du behöver för att kunna njuta fullt ut av din CUPRA. När du köper eller leasar din CUPRA hos Frontbilar ingår alltid service (upp till 4500mil eller 3år), garanti & assistans de första 3 åren.

Människor, inte robotar

Vi tror på personliga tjänster. Under din resa med oss på CUPRA Frontbilar har du alltid tillgång till våra specialister på såväl försäljning som i verkstaden. Det ska vara bekvämt att äga en CUPRA!