Cupra HISINGEN i Göteborg

Frontbilar är auktoriserad återförsäljare och verkstad av CUPRA i Göteborg. CUPRA tillhör Volkswagen-koncernen och erbjuder snyggt paketerade bilar med god komfort på såväl köp som privatleasing. Vi på Frontbilar är experter på CUPRA och hjälper dig som kund hitta den modell som passar dig bäst. Varmt välkommen till Årets CUPRA-återförsäljare 2021!

Auktoriserad återförsäljare av CUPRA i Göteborg

CUPRA är marknadens nya märke med en kombination av prestanda och känsla. Under 2018 lanserades den första bilen under egen regi i form av CUPRA Ateca. Dessförinnan hade man ihop med SEAT, storsäljaren, Leon CUPRA. CUPRA har nu tagit resan och setget och utvecklats till ett helt eget märke med egna modeller, en elektrifierad satsning och en känsla som tagit marknaden med storm. 2021 var årets då CUPRA drastiskt ökade sin tillväxt när man lanserade modellen CUPRA Formentor och sen CUPRA Born, därefter har resan bara fortsätt och CUPRA har ett grymt modellprogram som släpps under de kommande åren. Under 2021 fick vi på Frontbilar utmärkelsen ”Årets CUPRA-återförsäljare” ihop med en rad andra priser för vår tillväxt och prestation ihop med detta fantastiska märke. Vi upprepade denna fantastiska prestation under 2022 och har positionerat oss som Sveriges ledande återförsäljare av CUPRA. Under Q1 2023 inviger vi även Sveriges största CUPRA Garage, CUPRAs bilhallskoncept som verkligen är något utöver de vanliga!

Varmt välkommen till Frontbilar och upplev CUPRAs modellprogram, på riktigt! 

2020 var ett stort år för CUPRA då man lanserade sin första 100% CUPRAmodell, CUPRA FORMENTOR. En Cupé-SUV som andas CUPRA rakt igenom. Den här bilen kom i flera motoralternativ och Plug-in Hybrid, där lanseringsmodellen var en 310hk bensinmotor och som man nu har utökat till 390hk. Under 2021 lanserades CUPRAs första 100% Elbil, CUPRA Born.  Man kan enkelt välja att privatleasa eller köpa samtliga modeller ur CUPRAs modellprogram. Vid finansiering och leasing av din nya CUPRA erbjuder vi även förmånliga servicepaket, allt för att maximera din upplevelse av CUPRA.

CUPRA Hisingen – Frontbilar är en av 22 utvalda auktoriserade CUPRA-återförsäljare i Sverige och är specialiserade på detta fantastiska märke. Hos oss kan du både privatleasa och köpa din CUPRA med våra förmånliga erbjudanden. Vi hjälper dig som kund under hela din upplevelse med CUPRA. Att äga en CUPRA är en upplevelse och vi vill att våra kunder ska få ut max av den! 

Välkommen till CUPRA Hisingen – Frontbilar!

Nya CUPRA Born

CUPRA Born är CUPRAs första modell och bil på 100% EL. CUPRA Born är en ELbil som andas CUPRA rakt igenom. Sportig känsla, prestanda och fantastisk design.

Nya CUPRA Born 2021
CUPRA FORMENTOR 2021

Nya CUPRA Formentor

CUPRA Formentor är 100% CUPRA-DNA. Kommer i fler motoralternativ med bland annat 310hk bensin och våra två storsäljare 204 & 245hk plug-in hybrid!

Nya CUPRA Formentor

Formentor är CUPRAs första helt egna skapelse. En "CUV" som verkligen personifierar vad CUPRA står för. 310hk ren kraft och körglädje! Finns nu även att beställa som Plug-In Hybrid!

CUPRA FORMENTOR 2021

Nya CUPRA Leon

Nya CUPRA Leon är uppdateringen av den mycket populära Leon CUPRA. Ny kaxigare look med ett stort urval av motoralternativ, 245-300hk. CUPRA Leon kommer även som plug-in hybrid.

CUPRA LEON 2021

Nya CUPRA Leon Sportstourer

Nya CUPRA Leon Sportstourer är kombin med fantastisk prestanda och fart! Upplev den senaste tekniken och välj mellan fler motoralternativ än tidigare på Nya CUPRA Leon SP, 245-310hk. Kommer även som 245hk Plug-in hybrid.

Nya CUPRA Leon Sportstourer

Nya CUPRA Leon Sportstourer är kombin med fantastisk prestanda och fart! Upplev den senaste tekniken och välj mellan fler motoralternativ än tidigare på Nya CUPRA Leon SP, 245-310hk. Kommer även som 245hk Plug-in hybrid.

Nya CUPRA Ateca

Storsäljaren CUPRA Ateca är bilen med komfort från en SUV och prestandan från en sportbil. 300hk, 4drive 0-100 på 4,9s. Nu med en facelift, nya detaljer och egenskaper.

CUPRA ATECA 2021

CUPRA närmare än någonsin

- Upplev CUPRA in i minsta detalj hos CUPRA Hisingen Frontbilar i Göteborg

Mer än bara en bil

Att köra CUPRA är en upplevelse! CUPRA är ett nytt bilmärke som härstammar från systermärket SEAT. CUPRA är märket där prestanda möter stil till rätt pengar! CUPRA Frontbilar är din auktoriserade återförsäljare och verkstad i Göteborg, upplev Cupra hos oss!

Tjänster skapade för dig

Med ett enda paket till ett fast pris erbjuds du allt du behöver för att kunna njuta fullt ut av din CUPRA. När du köper eller leasar din CUPRA hos Frontbilar ingår alltid service (upp till 4500mil eller 3år), garanti & assistans de första 3 åren.

Människor, inte robotar

Vi tror på personliga tjänster. Under din resa med oss på CUPRA Frontbilar har du alltid tillgång till våra specialister på såväl försäljning som i verkstaden. Det ska vara bekvämt att äga en CUPRA!