SEAT MÓ i Göteborg

SEAT MÓ är en fullt uppkopplad och hel elektrisk!

SEAT MÓ i Göteborg

SEAT Mó – Din mobilitetslösning i Göteborg. Du hittar SEAT Mó hos Frontbilar! SEAT Mó senaste tillskottet i SEATs produkt portfölj. SEAT mó är mobilitetslösningar, fullt eldrivna och uppkopplade för din bekvämlighet. Först ut i SEAT Mó mobilitetsprogrammet var den populära eKickScootern, en elsparkcykel med hela 65km räckvidd. Nu tar vi nästa steg med SEAT Mó eScooter 125. En helelektrisk MC med hela 137km räckvidd som anländer till Sverige under sommaren 2021. Framtiden är superspännande för SEAT Mó och dess produkter. Allt från en helelektrisk moped till SEAT Minimó, en liten elbil som kommer vara perfekt i storstan!

SEAT Mó är smidig och miljövänlig mobilitet och transport när den är som bäst.

Du hittar SEAT Mó i Göteborg hos Frontbilar. En av de utvalda SEAT Mó-återförsäljarna i Sverige. Frontbilar är även auktoriserad SEAT och CUPRA-återförsäljare och verkstad i Göteborg. 2020 blev SEAT Frontbilar utsedda till Årets SEAT-återförsäljare.

Välkommen till SEAT Mó Frontbilar i Göteborg! Vi kan SEAT! 

SEAT MÓ eScooter 125

SEAT MÓ eScooter 125

SEAT MÓ eScooter 125 är en fullt uppkopplad och hel elektrisk motorcykel! Koppla upp dig och kör iväg vart du vill.

SEAT MÓ eKickScooter 65

SEAT MÓ eKickScooter 65 - den uppdaterade versionen av den populära sparkcykeln. Snyggare design. Bättre prestanda. Längre räckvidd.

Friare rörlighet

Upptäck de mobilitetslösningar vi erbjuder dig för perfekt samklang med stadens puls. Med eldrivna, uppkopplade lösningar för dagens och morgondagens fria rörlighet./font>