Auktoriserad SEAT, CUPRA & Citroen-verkstad

Välj tjänst nedan

Felsökning / Reparation

Byta
däck

Tillbehör / Reservdelar

CUPRA-, SEAT- OCH CITROËN SERVICE & VERKSTAD I GÖTEBORG -
HOS OSS ÄR DIN BIL I GODA HÄNDER

Frontbilar är auktoriserad CUPRA-, SEAT- och Citroën-verkstad i Göteborg vilket innebär att vi har den expertis som krävs för att underhålla och reparera din bil. Att använda sig av en auktoriserad verkstad har många fördelar. Vi använder endast godkända reservdelar och är auktoriserade att till exempel förbesiktiga din CUPRA, SEAT eller Citroën. Detta för att ordinarie besiktningen ska bli felfri. Vi hjälper dig och ger råd under hela din bils livslängd.

OBS. För allas säkerhet så har vi slutat med kontanthantering på våra verkstäder men vi tar emot kredit- och betalkort samt swish.

Lagning & Byte av Ruta

Biltvätt / Rekond / Lackförsegling

Ac-fyllning & reparation

Är din SEAT, CUPRA eller CITROËN +3-8år? Vi hjälper dig!

Om din SEAT, CUPRA eller Citroen är tre år och äldre har vi på Frontbilar en rad olika erbjudanden för att ta hand om din bil på bästa sätt. Även om nybilsgarantin på en bil har gått ut är det av största vikt att följa ett serviceschema och ta hand om sin bil på bästa sätt. Är du osäker på hur eller om du har andra frågor kan du kontakta oss direkt så hjälper vi dig! 

Vid bokning av en SEAT, CUPRA eller Citroen originalservice erbjuder vi dig som kund 20% rabatt på ordinarie pris. Vi använder endast originaldelar när vi servar din SEAT, CUPRA eller Citroen. Du kan boka din SEAT / CUPRA originalservice i Göteborg här och din Citroen originalservice här.  

När du servar din SEAT hos Frontbilar i Göteborg får du ALLTID:

1. Fri lånebil 
2. Utvändig tvätt av din bil
3. Om du har svårt att komma till oss erbjuder vi hämta / lämna-service av din bil.

OBS! När vi servar din SEAT använder vi oss alltid av SEAT originaldelar.