Frontbilar är verksamt inom bilhandel och service och företagets historia sträcker sig tillbaka till början av 90-talet. Frontbilar grundades år 1990 av två personer, däribland Ola Larsve som idag fortfarande är verksam i bolaget. Bolaget ägs idag av Ola Larsve och Jesper Nydén och har totalt ca 30 st anställda inom koncernen och omsätter ca 300 Mkr. Vår anläggning är belägen i Göteborg och är auktoriserad återförsäljare och verkstad för CUPRA, SEAT och FIAT Transportbilar samt en stor begagnat-avdelning. 

Vi har en fin historia med flera fina utmärkelser såsom ”Årets Citroen-Återförsäljare” under många år. 2019 startade vi en stor satsning ihop med SEAT och senare CUPRA vilket har resulterat i en enorm tillväxt på dessa märken. Redan under 2020 sålde vi flest nya SEAT i Sverige som enskild återförsäljare. En bedrift som vi sedan upprepade med både SEAT och CUPRA under 2021,2022 och 2023. Under dessa år har vi även fått den prestigefulla utmärkelsen "Dealer of the year". Vi är idag en av Sveriges ledande återförsäljare och verkstäder av SEAT och CUPRA och har under 2023 byggt om och öppnat Sveriges största CUPRA bilhall, även kallat CUPRA Garage. Vi på Frontbilar tar hand om dig och din bil hela vägen. En trygg bilaffär!

Varmt välkommen till oss på Frontbilar på Tagenevägen i Göteborg.

 Vi är väldigt stolta att ha mottagit flera fina utmärkelser för våra prestationer, för att nämna några - 

  • ”Årets SEAT-Återförsäljare 2020”
  • ”Årets Marknadsaktivitet 2020 & 2021"
  • ”Årets Fleet-prestation 2021 & 2022"
  • ”Återförsäljare med högst marknadsandel 2021 & 2022"
  • ”Årets CUPRA-Återförsäljare 2021,2022 & 2023"

Vi satsar hårt på CUPRA

Vi satsar hårt på CUPRA och tror verkligen att det är ett märke för framtiden. Som \"Årets-Återförsäljare\" FYRA år i rad känns det extra kul att nu också ha Sveriges största CUPRA Garage.

Jesper Nydén
VD / Ägare