Begagnade bilar i Göteborg

Pålitliga begagnade bilar för en trygg och bra bilaffär! Frontbilar tar hand om dig och din bil!

Våra senast inkomna fordon

Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta begagnade bilen som passar dina behov och budget.

När du köper en begagnad bil hos Frontbilar får du alltid:

 • Alltid minst 12 månader garanti
 • Alla bilar testas på 120 punkter innan försäljning
 • Anslutna till Motorbranschens riksförbund – MRF
 • Erbjuder hemleverans inom Göteborg med omnejd
 • En trygg bilaffär med personlig service!
 • Förmånliga finansieringsalternativ
 • Erbjudande på bra försäkringsalternativ

Köp din nya bil hos Frontbilar

Frontbilar hjälper dig hitta din nya bil! Vi har både nya bilar av märkena CUPRA, SEAT & FIAT Transportbilar samt ett stort utbud av bra begagnade bilar av samtliga märken och modeller. Hos oss hittar du familje­bilar, elbilar, hybridbilar och transportbilar. Alla våra begagnade fordon testas på över 120 punkter innan dom annonseras för att ge dig som kund en trygg bilaffär. Vi lämnar alltid 1års garanti på våra begagnade fordon och genom våra partners får du förmånliga försäkringslösningar.

Se alla bilar i lager

Dags att sälja din bil?

Sälj din bil snabbt och enkelt online till oss. En trygg hantering för dig som säljare. 

 • Snabb värdering via vår hemsida.
 • Direktutbetalning.
 • Vi hämtar bilen hemma hos dig.
 • Snabbt, enkelt och tryggt, precis som det ska vara att sälja bil.
Fyll i formuläret härAlla Begagnade Bilar i Göteborg hos Frontbilar - Din Bilhandlare i Göteborg

Frontbilar välkomnar dig till vår omfattande värld av begagnade bilar i Göteborg. Vi är stolta över att vara din pålitliga bilhandlare i Göteborg, och vi har allt du behöver när det gäller begagnade bilar, oavsett märke eller prisklass. Med en imponerande samling begagnade bilar av hög kvalitet är vi din destination när det är dags att hitta din nästa drömbil.

Alltid Mängder av Begagnade Bilar

Frontbilar är kända för vårt breda urval av bra begagnade bilar. Vi har "alla begagnade bilar" du kan tänka dig, från smidiga stadsbilar till rymliga familjesuvar, sportiga coupéer till mångsidiga transportbilar. Vår mångfald är din fördel, och vi arbetar hårt för att säkerställa att vi har något som passar varje smak och behov.

Frontbilar - Din Bilhandlare i Göteborg

Frontbilar har sedan länge varit kända som "din bilhandlare i Göteborg." Vi har byggt vårt rykte genom plus 30års verksamhet i Göteborg och att erbjuda exceptionell service och högkvalitativa bilar som våra kunder kan lita på. Oavsett om du är en förstagångsköpare eller en erfaren bilentusiast, är vår passion att göra din bilaffär så smidig och givande som möjligt. Vårt engagerade team står redo att hjälpa dig att hitta den perfekta begagnade bilen.

Varför Välja Frontbilar för Din Nästa Begagnade Bil?

Frontbilar har många fördelar när du letar efter din nästa begagnade bil:

 1. Omfattande Utbud: Vårt lager är fyllt med begagnade bilar från olika märken och prisklasser. 
 2. Kvalitetskontroll: Alla våra begagnade bilar har genomgått noggranna inspektioner och kvalitetskontroller för att säkerställa att de är i toppskick.
 3. Förstklassig Service: Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom att erbjuda förstklassig kundservice från början till slut.
 4. Finansieringsalternativ: Vi erbjuder flexibla finansieringsalternativ som passar din budget.
 5. Garanti: Samtliga begagnade bilar från Frontbilar levereras med 1års garanti. 

Din Drömbil Väntar på Dig hos Frontbilar

Vare sig du letar efter en pålitlig pendelbil, en rymlig familjesuv, eller en sportig coupé, så har vi din drömbil här hos Frontbilar. Vi är stolta över att erbjuda begagnade bilar som kombinerar prestanda, stil och värde. Varför vänta? Besök oss idag och upptäck varför Frontbilar är en av Göteborgs mest pålitliga bilhandlare.

Kontakta Oss Idag

Det är enkelt att komma igång på din resa mot att äga en begagnad bil från Frontbilar. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta begagnade bilen som passar dina behov och budget. Med "alla begagnade bilar" till ditt förfogande och vår dedikation till att göra din bilaffär smidig, är Frontbilar den bästa platsen att hitta din nästa begagnade bil i Göteborg. Välkommen!

Frontbilar i Göteborg - En trygg bilaffär!