Göteborg

Välkommen till Frontbilar Göteborg – din auktoriserade SEAT-, CUPRA- och Citroënåterförsäljare som tar hand om dig och din bil.

Här finns Sveriges modernaste SEAT, CUPRA- och Citroënanläggning och på våning två, även kallad kundens våning, har vi en lounge med utsikt. Här kan du slappna av eller kanske få lite arbete utfört medan vi servar din bil. Hos oss finner du det mesta för din SEAT, CUPRA eller Citroën. Vi har även fina begagnade bilar och en kompetent verkstad med däckhotell.

Karlstad

Välkommen till Frontbilar Karlstad – din auktoriserade Citroënåterförsäljare som tar hand om dig och din bil.

Hos oss finner du det mesta för din Citroën men här finns också fina begagnade bilar och en kompetent verkstad. Frontbilar Karlstad är auktoriserad Citroënverkstad vilket innebär att vi har den expertis som krävs för att underhålla och reparera din bil. Att använda sig av en auktoriserad verkstad har många fördelar. Vi använder endast godkända reservdelar och är auktoriserade att till exempel förbesiktiga din Citroën. Detta för att ordinarie besiktningen ska bli felfri. Vi hjälper dig och ger råd under hela din bils livslängd.