Boka basservice "Transportbilar +3år"

Fyll i din bils information samt dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort.

  Information om behandling av personuppgifter
  För att kunna hantera ditt ärende kommer vi lagra ditt namn och dina kontaktuppgifter. Läs mer om vår policy för personuppgiftsbehandling här

  Jag godkänner

  Boka basservice - Transportbilar +3år_
  Det får du

  Olja

  Oljefilter

  Oljeplugg

  Health check

  HOS OSS ÄR DIN BIL I GODA HÄNDER

  Frontbilar är auktoriserad verkstad i Göteborg vilket innebär att vi har den expertis som krävs för att underhålla och reparera din bil. Att använda sig av en auktoriserad verkstad har många fördelar. Vi använder endast godkända reservdelar. Detta för att ordinarie besiktningen ska bli felfri. Vi hjälper dig och ger råd under hela din bils livslängd.

  OBS. För allas säkerhet så har vi slutat med kontanthantering på våra verkstäder men vi tar emot kredit- och betalkort samt swish.

  Lagning & Byte av Ruta

  Biltvätt / Rekond / Lackförsegling

  Ac-fyllning & reparation

  Är din transportbil +3-8år? Vi hjälper dig!

  Om din SEAT, CUPRA eller Citroen är tre år och äldre har vi på Frontbilar en rad olika erbjudanden för att ta hand om din bil på bästa sätt. Även om nybilsgarantin på en bil har gått ut är det av största vikt att följa ett serviceschema och ta hand om sin bil på bästa sätt. Är du osäker på hur eller om du har andra frågor kan du kontakta oss direkt så hjälper vi dig! 

  Vid bokning av en SEAT, CUPRA eller Citroen originalservice erbjuder vi dig som kund 20% rabatt på ordinarie pris. Vi använder endast originaldelar när vi servar din SEAT, CUPRA eller Citroen. Du kan boka din SEAT / CUPRA originalservice i Göteborg här och din Citroen originalservice här.