Peugeot 3008 Plug-In-Hybrid

Peugeot 3008 SUV är den prisbelönta storsäljaren som med sin morderna deisgn och fantastiska körkänsla har tagit markanden med storm. Nu finns även denna fantastiska bil i Plug-in-Hybrid! 3008 vänder sig såväl till barnfamiljer som till de som söker en go körkänsla och komfort eller till de som behöver en tjänstebil utan att behöva kompromissa på utrustningen. 3008 Plug-in-Hybrid kommer i utrustningsnivåerna Allure, GT-Line samt GT. Där GT-Line och GT finns med fyrhjulsdrift, som är helt nytt för 3008-modellen.

3008 Plug-in-Hybrid - Låg skatt och förmånsvärde!

Fördelerna med nya 3008 Plug-in-Hybrid är många för såväl privatpersoner som tjänstebilsåkare. Vid köp av en Peugeot Plug-in-Hybrid kan du ansöka om statlig klimatbonus som tillfaller bilägren. Denna bonus betalas ut inom 6 månader efter köp. Samtliga Plug-in-Hybrider har så lågt som 360kr i årlig skatt. För tjänatsebilsåkarna innebär Plug-in-Hybriderna ett väldigt bra förmånsvärde, fr 1227kr. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med din bilaffär.

Köp Peugeot 3008 Plug-in-Hybrid från 389 900 kr. Privatleasing fr 4 449kr/mån. 

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med din bilaffär.

PRIS & PRODUKTFAKTA 3008 SUV Plug-In Hybrid

När du väljer Peugeot får du också tillgång till det stora nätet av försäljningsställen och verkstäder, såväl i Sverige som i övriga Europa.

FÖR DIN TRYGGHET:

  • Tillverkarens garantier
  • Peugeot assistance
  • Peugeot serviceavtal
  • Peugeot försäkring
  • Tillbehör och reservdelar
peugeot-servise-tjanster-frontbilar

Peugeot-Service

När du serverar din Peugeot hos oss på Frontbilar ingår fri lånebil!

eller ring 031 577 400

Du hittar oss på Tagenevägen 32 i Hisings Kärra, Göteborg.