Peugeot 508 SW och hybrid

Köp från 309 900 kr eller Privatleasa från 4 399 kr/mån

 • Upptäck nya PEUGEOT 508 SW
 • Nya Peugeot 508 SW Plug-in Hybrid

DESIGN

Med en vass och kraftfull stil, slimmade linjer och en uttrycksfull kylargrill, utstrålar nya PEUGEOT 508 SW en modern elegans som är både generös och stark. Baktill framhäver de dubbla kromade avgasröreni den sportiga stilen, och det blanksvarta fältet uppvisar en ny ljussignatur med 100 % LEDi och helt nya 3D-effekter.

Tacklucka peugeot-508sw

TAKLUCKA

Takluckani med stor öppning ger fri utsikt och massor av ljus även på platserna i baksätet. Gardinen som matchar inredningen i taket skyddar mot solen och skapar också en mer ombonad miljö.

Dorrar peugeot-508sw

KARMLÖSA DÖRRAR

De eleganta karmlösa dörrarna bidrar till den stilrena designen hos PEUGEOT 508 SW och framhäver den långa och låga silhuetten.

Bagage peugeot-508sw

BAGAGEUTRYMME

Bagageutrymmet har stor kapaciteti och gott om plats för resväskor och annat bagage. Det är mycket praktiskt med skenorna på golvet och bagagenätet som skyddar vid höga lasteri. Med den låga lasttröskeln och den extra breda bakluckan har Nya PEUGEOT 508 SW en imponerande lastvolym som är lätt att komma åt.

Kladsel peugeot-508sw

INVÄNDIG KLÄDSEL

Tag plats i den moderna och raffinerade kupén i PEUGEOT 508 SW. Genom att kombinera de ädla och tidlösa materialen i inredning och sätesklädsel kan alla skapa sin egen personliga miljö och göra varje resa till en fantastisk upplevelse.

FORVARING peugeot-508sw

PRAKTISK FÖRVARING

Det finns en mängd praktiska förvaringsutrymmen fördelade i kupén i PEUGEOT 508 SW. Bredvid förar- och passagerarsätet finns de i dörrpanelerna, i armstödet och i mittkonsolen. Även för passagerarna i baksätet finns det förvaring nära till hands. Med rymligheten och de många invändiga förvaringsfacken ökar användningsområdena och möjligheterna i nya PEUGEOT 508 SW.

LJUSSIGNATUR peugeot-508sw

LJUSSIGNATUR

För att ge bättre sikt och optimal säkerhet består märkets nya ljussignaturi fram av strålkastare med Full-LED-belysning – PEUGEOT Full LED Technology – med automatisk korrigering av inställningeni, blinkers med LED-lampor samt statiskt kurvljus. I bakpartiet sitter LED-lampori med 3D-effekt i form av lejonklor, vars ljusstyrka justeras automatiskt beroende på ljusförhållandena.

FÖRARPLATSEN

I den nya exklusiva kombin PEUGEOT 508 SW finns PEUGEOT i-Cockpit® som är ergonomiskt utformad och utlovar fantastiska körupplevelser med den kompakta ratten, den anpassningsbara head up-displayen och den högupplösta touchskärmeni på 10 tum.

FÖRARPLATSEN peugeot pb-3008
Frontbilar peugeot-508

STÄNDIG UPPKOPPLING

För att ni ska kunna vara uppkopplade och ständigt ha kontakt med yttervärlden har nya PEUGEOT 508 SW bland annat trådlös laddning av smartphonei och funktionen Mirror Screeni som gör att du kan spegla dina kompatibla appar på den kapacitiva 10-tums pekskärmeni.

Med röstigenkänningi och TomTom®-tjänsteri, får du via den uppkopplade 3D-navigationeni all viktig information om körningen i realtid.

Frontbilar peugeot-508sw

LJUDANLÄGGNING HiFi FOCAL®

Tag plats och njut av komforten i de AGR-märktai sätena. De går att ställa in i längsled och lutning och har personligt inställbart svankstöd med minnesfunktioni.

För att göra det ännu bekvämare för dig har nya PEUGEOT 508 SW ett exklusivt system för multipunktsmassagei i förarsätet och det främre passagerarsätet.

Frontbilar peugeot-508sw

Klädsel

I nya 508 SW finns en HiFi-anläggning av märket FOCAL®i, känt för sin patenterade teknik och unika ljudsignatur.

Den här anläggningen har 10 högtalare med den exklusiva FOCAL®-tekniken som ger mycket god ljudstabilitet och ett rent och klart ljud.

MOTORER

Den nya exklusiva kombin PEUGEOT 508 SW ger smidig körning och exemplarisk väghållning som förstärks av den elstyrda fjädringeni. De effektiva motorerna PureTech, BlueHDi Euro 6.c och automatlådan EAT8i förhöjer körglädjen ytterligare.

MOTORER peugeot pb-3008
 • BENSINMOTORER
 • DIESELMOTORER
 • AUTOMATLÅDA
Peugeot Essence-2018

BENSINMOTORER PURETECH

Bensinmotorn 1,6 L PureTech av senaste generationen Euro 6.d temp ger körglädje och bästa förhållande mellan prestanda och förbrukning.

Det finns två bensinmotorer att välja mellan till nya PEUGEOT 508 SW, tillsammans med den nya automatiska växellådan EAT8 och ”Stop & Start”-teknik:

PureTech 130 Automat PureTech 180 Automat

Peugeot Diesel-2017

DIESELMOTORER BLUE HDI

Nya PEUGEOT 508 SW kan fås med märkets dieselmotorer BlueHDi av senaste generationen Euro 6.d, med det exklusiva avgasreningssystemeti och marknadens mest effektiva system för optimerad förbrukning.

Det finns fyra alternativ:

BlueHDi 130 Automat

Peugeot Diesel

AUTOMATLÅDA EAT8

Den nya automatiska växellådan EAT8i ger snabba och följsamma växlingar tack vare den nya elektroniska växelväljaren Shift and Park by wirei och paddlar under ratten.

Den är kompaktare och tillsammans med Stop & Start-teknik ger den bästa förbrukning och effekt.

TEKNIK

Nya PEUGEOT 508 SW har en mängd teknisk utrustningi och många körhjälpsfunktioneri av senaste generationen. Det ökar säkerheten, underlättar manövrer och hjälper dig att bättre förstå och föregripa det som händer på vägen.

Frontbilar TEKNIK peugeot
 • NIGHT VISION
 • HIGHWAY ASSIST
 • FÖR SÄKERHETS SKULL
 • FULL PARK ASSIST
AUGMENTED REALITY peugeot-508sw

AUGMENTED REALITY

Med den infraröda kameran i systemet Night Visioni kan man vid mörkerkörning och vid nedsatt sikt lättare upptäcka fotgängare och djur framför bilen, utanför strålkastarnas räckvidd, vilket ger optimal säkerhet. Bilden visas då i ditt synfält i displayen tillsammans med en varningssignal.

PACK DRIVE ASSIST PLUS peugeot-508sw-

PACK DRIVE ASSIST PLUS

Med paketet Highway Assisti kan nya PEUGEOT 508 SW bli semiautonom, dvs. delvis självkörande.

Med hjälp av radarn mitt i den främre stötfångaren och kameran längst upp i vindrutan anpassar den adaptiva farthållaren med Stop & Go-funktion automatiskt bilens fart efter hastigheten hos fordonet framför. Då hålls avståndet hela tiden konstant. Farthållaren är kopplad till systemet Highway Assist som håller bilen i den position på vägbanan som föraren väljer.

FoR SaKERHETS SKULL peugeot-508sw

FÖR SÄKERHETS SKULL

I Pack Safetyi finns körhjälpsfunktioner som bidrar till att göra resan tryggare. Det omfattar automatisk nödbroms (Active Safety Brake) med kollisionsvarnare (Distance Alert), aktiv avåkningsvarnare och avläsning av hastighetsskyltar och rekommenderad hastighet.

Pack Safety Plusi ger ytterligare säkerhet med aktiv dödavinkelvarnare, trötthetsvarnare, automatisk växling helljus-halvljus och utökad avläsning av skyltar. Det ger dig ännu bättre kontroll på vad som händer på vägen.

FULL PARK ASSIST peugeot-508sw

FULL PARK ASSIST

Tekniken FULL PARK ASSISTi ger helt automatisk hjälp vid parkeringsmanövrer, både vid fickparkering och sida vid sida. Föraren aktiverar funktionen på växelspaken och utan att man behöver röra ratten eller pedalerna tar systemet över och söker upp en tillräckligt stor parkeringsplats, accelererar och bromsar. Systemet underlättar också när man kör ut från parkeringsplatsen.

FÖRDELAR MED NYA PEUGEOT 508 SW PLUG-IN HYBRID

Hybrid peugeot-508sw

Upp till 52 km räckvidd i elektriskt läge (WLTP)

Nya känslor i helt elektriskt läge:

Upp till 225 hk av maximal kombinerad effekt

Mer smart sparande:

0 g CO2-utsläpp i elektriskt läge

Enkla funktioner designade bara för dig:

DESIGN

Nya PEUGEOT 508 SW Plug-In Hybrid har en exklusiv exteriör och inredning som ödmjukt visar att det är en hybridbil.

Hybrid frontbilar Design peugeot-508sw
Interior Hybrid Frontbilar peugeot-508sw HB

EN EXKLUSIV INTERIÖR

Interiören i den nya hybriden har en exklusiv Alcantara® Gréval grå trim. Bagageutrymmet har samma mängd utrymme ovanför fodret som förbränningsversionen.

Hybrid Frontbilar peugeot-508sw HB

ELEKTRISKT LÄGE

För att hjälpa till med att komma åt begränsade körzoner tänds en cyan LED överst på vindrutan – synlig från utsidan – när nya PEUGEOT 508 SW Plug-In Hybrid är i elektrisk läge.

Frontbilar peugeot-508sw

HYBRID-MÄRKE

De speciella dikroiska HYBRID-märkena på plug-in hybridens bak- och framvingar visar att den har plug-in hybridfordonsteknik.

FÖRARPLATSEN

Frontbilar Karlstad peugeot-508

Den högupplösta kapacitiva pekskärmen på 10 tum ger tillgång till inställningsfunktioner och information om körningen med nya PEUGEOT 508 SW Plug-In Hybrid:

Den högupplösta kapacitiva pekskärmen på 10 tum ger tillgång till inställningsfunktioner och information om körningen med nya PEUGEOT 508 SW Plug-In Hybrid:

TEKNIK

508 SW Plug-In Hybrid har en PureTech

Den högupplösta kapacitiva pekskärmen på 10 tum ger tillgång till inställningsfunktioner och information om körningen med nya PEUGEOT 508 SW Plug-In Hybrid:

LITIUMJONBATTERI peugeot hybrid

Den högupplösta kapacitiva pekskärmen på 10 tum ger tillgång till inställningsfunktioner och information om körningen med nya PEUGEOT 508 SW Plug-In Hybrid:

Peugeot 508sw

BRÄNSLEFÖRBRUKNING OCH CO2-UTSLÄPP

Den genomsnittliga bränsleförbrukning för NYA PEUGEOT 508 SW Plug-In Hybrid är 1.3 l/100 km (WLTP). Plug-in hybridmotorn gör det möjligt att minska CO-utsläppen till 30 g/km (WLTP). Vid körning i elektriskt läge finns inga CO-utsläpp.

SNABB OCH ENKEL LADDNING

För att dra nytta av alla fördelar med PEUGEOT 508 SW Plug-In Hybrid, rekommenderar vi att du laddar batteriet regelbundet.

LADDA HEMMA

LADDA HEMMA ELLER PÅ JOBBET

Med laddaren som levereras som standardi, tar en full laddning:

LADDA PÅ OFFENTLIGA LADDSTATIONER

Ett stort nätverk med fler än 185 000 offentliga laddstationer är tillgängliga runt om i Europa där du kan ladda din plug-in hybrid.

OFFENTLIGA LADDSTATIONER

Peugeot 508 kommer i två varianter: 508 5d och 508 SW, utan att kompromissa på sin sportighet och komfort. 508 5d var först ut i lanseringen och har visat vägen med sin sportiga design. Nylanserade 508 SW är den sportiga kombin med en exklusiv känsla. Nya Peugeot 508 5d samt 508 SW finns nu även som Plug-In Hybrid.

Peugeot 508 - Sport & Komfort

Vid Privatleasing av en ny Peugeot får du fri service, garanti & assistans i 3år. Vidare erbjuder vi en fast försäkringspremie på 269-299kr (baserat på modell) oberoende på ålder eller vart i landet man bor. Är du intresserad av att köpa en ny Peugeot har vi fler förmånliga finansieringsupplägg för både privatperson och företag!

Köp Peugeot 508 5d från 309 900 kr eller Privatleasa från 4 399 kr/mån och 508 SW från 314 900 kr eller Privatleasa från 4 699 kr/mån.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med din bilaffär.

PRIS & PRODUKTFAKTA 508

När du väljer Peugeot får du också tillgång till det stora nätet av försäljningsställen och verkstäder, såväl i Sverige som i övriga Europa.

FÖR DIN TRYGGHET:

 • Tillverkarens garantier
 • Peugeot assistance
 • Peugeot serviceavtal
 • Peugeot försäkring
 • Tillbehör och reservdelar
Peugeot-Service Frontbilar

Peugeot-Service

När du serverar din Peugeot hos oss på Frontbilar ingår fri lånebil!

eller ring 0544-53 00 77

Du hittar oss på Tagenevägen 32 i Hisings Kärra, Göteborg.