Citroëns Konceptbilar

Konceptbilarna är ett sätt för Citroën att utforska framtiden inom bilindustrin.

Citroëns konceptbilar är mycket mer än stilstudier – de återspeglar Citroëns ambitioner, värderingar och fantasi. De fungerar som laboratorier för nya idéer, som Citroën sedan visar upp för publiken i samband med större internationella motormässor.

Cactus mot ett paradigmskifte

Lätt att älska... Med en ren, funktionell stil. Förenklar tillvaron... Djärv design och intuitiva tekniker. Enkel att dela... En användarvänlig kupé med anslutet förargränssnitt.

Wild Rubis - en juvel med ds-kvalitetsstämpel

Denna unika och fascinerande variant av en SUV är en subtil kombination av styrka och förfining. Wild Rubis är lika vild och rebellisk som förfinad och sofistikerad – en vidareutveckling av DS-serien med ett kraftfullt och djärvt uttryck.

Numero 9 - ds-serien i ny tolkning

Konceptbilen Numéro 9 exemplifierar en ny typ av lyxbilar och är en förädling av DS-seriens DNA. Designmässigt ger den uttryck för radikala val med sin unika och omedelbart igenkännbara stil, som är både besjälad och känslomässig och förenar förfining med en högkvalitativ finish.

TUBIK - GÖR RESAN TILL ETT NYTT MÅL...

I dag har restiden blivit viktigare än avståndet. För att återspegla den här utvecklingen har konceptbilen Tubik en design som ska göra resan meningsfull igen.

CITROËN LACOSTE - SPONTAN, TILLBAKALUTAD OCH SOFISTIKERAD

Ren, enkel och tillbakalutad utan att det går ut över den sofistikerade stilen – Citroën Lacoste tar ännu ett steg närmare framtidens bil: ett fordon som ska sätta stopp för mantrat ”aldrig nog” som ofta präglar bilindustrin.

METROPOLIS - EN KONCEPTBIL FÖR KINA

Citroën Métropolis är en hybrid-konceptbil som utformats helt och hållet av Citroëns internationella designteam i Kina. Ett riktigt konstverk.

SURVOLT - GLAMOURÖS, ÄVENTYRLIG OCH FULLADDAD

Survolt kullkastar vedertagna idéer genom att kombinera trendig glamour med den dynamiska spänningen från motorsportens värld. Den helelektriska drivlinan bidrar ytterligare till bilens tuffa image.

REVOLTE - GLAMOURÖS, ÄVENTYRLIG OCH FULLADDAD

Revolte är en kompakt, ultra-chic stadsbil. Den kombinerar lyx med en lagom dos fräckhet och blickar samtidigt framåt med sin inkopplingsbara kedja i hybriddrivning.

HYPNOS - KREATIVITET OCH TEKNIKER

Hypnos är en elegant och distinkt crossover-bil med en rad olika kreativa tekniker som förenar prestanda med respekt för miljön och bjuder passagerarna på subtila men imponerande motorupplevelser.

GTbyCITROËN - PÅ GRÄNSEN TILL DEN VIRTUELLA VÄRLDEN

GTbyCITROËN är en stilkopia från den digitala världen och ett unikt grepp på en bruksbil. Den är resultatet av ett samarbete mellan Citroën och Polyphony, som designade körsimulatorspelet Gran Turismo 5.