CUPRA Frontbilar i Göteborg

CUPRA Frontbilar är auktoriserad återförsäljare och verkstad av CUPRA i Göteborg. CUPRA tillhör Volkswagen-koncernen och är SEATs systerbolag med inriktning på prestandabilar. CUPRA erbjuder prestandabilar till dig som kund på såväl köp som privatleasing. Vi på Frontbilar har många års erfarenhet inom branschen och hjälper dig som kund hitta bilen som passar dina behov.

Auktoriserad återförsäljare av CUPRA i Göteborg

På CUPRA Frontbilar har vi ett stort sortiment av CUPRAs olika modeller och information om alla nyheter som är påväg. CUPRA modellprogram består idag av Nya CUPRA Leon, Nya CUPRA Ateca och CUPRA Formentor. Inom en snar framtid kommer även CUPRA lansera nya motoralternativ såsom Plug-In Hybrid samt deras första EL-bil, CUPRA El-Born. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på både köp och privatleasing.
Varmt välkommen att uppleva CUPRA hos oss på Frontbilar!

Nya CUPRA Ateca

Storsäljaren CUPRA Ateca är bilen med komfort från en SUV och prestandan från en sportbil. 300hk, 4drive 0-100 på 5,2s. Nu med en ny facelift, nya detaljer och egenskaper. Förbeställ din bil idag!

Nya CUPRA Leon

Nya CUPRA Leon är uppdateringen av den mycket populära Leon CUPRA. Ny kaxigare look med ett stort urval av motoralternativ, 245-300hk. CUPRA Leon kommer även som plug-in hybrid.

Nya CUPRA Leon

Nya CUPRA Leon är uppdateringen av den mycket populära Leon CUPRA. Ny kaxigare look med ett stort urval av motoralternativ, 245-300hk. CUPRA Leon kommer även som plug-in hybrid.

Nya CUPRA Leon Sportstourer

Nya CUPRA Leon Sportstourer är kombin med fantastisk prestanda och fart! Upplev den senaste tekniken och välj mellan fler motoralternativ än tidigare på Nya CUPRA Leon ST, 245-310hk. Kommer även som Plug-in hybrid.

Nya CUPRA Formentor

Formentor är CUPRA första helt egna skapelse. En "CUV" som verkligen personifierar vad CUPRA står för. Kommer i flera motoralternativ och lanseras inom kort.

Nya CUPRA Formentor

Formentor är CUPRA första helt egna skapelse. En "CUV" som verkligen personifierar vad CUPRA står för. Kommer i flera motoralternativ och du kan förbeställa den hos oss idag!

CUPRA närmare än någonsin

- Upplev CUPRA in i minsta detalj hos CUPRA Frontbilar i Göteborg

Mer än bara en bil

Att köra CUPRA är en upplevelse! CUPRA är ett nytt bilmärke som härstammar från systermärket SEAT. CUPRA är märket där prestanda möter stil till rätt pengar! CUPRA Frontbilar är din auktoriserade återförsäljare och verkstad i Göteborg, upplev Cupra hos oss!

Tjänster skapade för dig

Med ett enda paket till ett fast pris erbjuds du allt du behöver för att kunna njuta fullt ut av din CUPRA. När du köper eller leasar din CUPRA hos Frontbilar ingår alltid service (upp till 4500mil eller 3år), garanti & assistans de första 3 åren.

Människor, inte robotar

Vi tror på personliga tjänster. Under din resa med oss på CUPRA Frontbilar har du alltid tillgång till våra specialister på såväl försäljning som i verkstaden. Det ska vara bekvämt att äga en CUPRA!