Nya CUPRA-, SEAT- och Citroën - Välj de märke som passar dig!

Hos Frontbilar hittar du nya bilar av märkena CUPRA, SEAT och Citroen person- och transportbilar. Vi har två år i rad blivit utsedda till årets SEAT – / CUPRA-återförsäljare i Sverige med en rad andra utmärkelser såsom Årets Fleet(Företag)-Återförsäljare och Årets Marknadsaktivitet. Vi har expertisen för att hjälpa dig hitta rätt bil och upplägg för dig, både som privatperson och som företag.

CUPRA är det nya märket på marknaden där prestanda möter design och känsla. Med CUPRAs modellprogram hittar du 100% ELbilar, hybrider och riktiga prestanda bilar med upp till 390hk. CUPRA är ett märke som måste upplevas.

SEATs modellprogram består av modellerna Ibiza, Leon, Ateca, Arona, och Tarraco. SEAT modeller har flera motoralternativ för hybrid, bensin och diesel.

Citroëns modellprogram består av modellerna C3, C4, C4 Cactus, C4 Picasso, C4 Grand Picasso, C5, C5 Tourer, DS 3, DS 4, DS 5 och Berlingo Multispace. Vi har även transportbilarna Berlingo, Jumper och Jumpy, som du hittar här.

SEAT Logo

SEAT

SEATs modellprogram består av modellerna Mii, Ibiza, Leon, Ateca, Arona och Tarraco

Läs mer
Cupra logo

CUPRA

CUPRAs modellprogram består av modellerna Born, Formentor, Leon, Leon SP, Ateca

Läs mer
Citroen Logo

Citroën

Citroëns modellprogram består av modellerna C1, C3, C4, C4 Cactus, C4 Picasso, C4 Grand Picasso, C5, C5 Tourer, DS 3, DS 4, DS 5 och Berlingo Multispace. Vi har även transportbilarna Berlingo, Jumper och Jumpy, som du hittar här

Läs mer