SEAT-& CUPRA-Privatleasing

Smidigt och enkelt för dig som kund!

Vad ingår i SEAT- & CUPRA-privatleasing?

På Frontbilar har vi alltid konkurrenskraftiga erbjudanden på SEAT och CUPRA privatleasing.  Vi hjälper dig hitta bilen som passar dina behov bäst. Privatleasing är helhetslösningen för att underlätta för dig som kund. På både SEAT- och CUPRA-privatleasing ingår alltid 1000 mil/år, garanti, service & assistans i din månadskostnad. Lägg där till våra bra erbjudandeåçn på märkesförsäkringar och du har alla kostnader samlade på en faktura. När du privatleasar en SEAT eller CUPRA i Göteborg hos Frontbilar ingår alltid fri lånebil vid dina servicebesök. 

Kontrollera din månadskostnad på SEAT- & CUPRA-privatleasing

Nu erbjuder SEAT och CUPRA dig som kund en möjlighet till lägre månadskostnad genom en låg kontantinsats. Vid 10.000kr i kontantinsats, som betalas ihop med utlämningen av din nya SEAT eller CUPRA, får du en reducerad månadskostnad på hela 300kr. På CUPRA Born erbjuder vi en kontantinsats om 20.000kr för en reducerad månadskostnad om hela 600kr. Du som kund väljer helt enkelt om du vill lägga 0kr kontant likt en klassisk privatleasing eller upp till 20.000kr kontant beroende på vilken månadskostnad du önskar. 

Nya SEAT Arona – SEAT CONNECT

Inte möjlighet att besöka oss?  
Privatleasa din SEAT eller CUPRA online

På Frontbilar kan du bygga din nya SEAT eller CUPRA online precis enligt dina önskemål, se försäkringskostnad och bestämma dina förutsättningar själv. När du är klar kommer en säljare kontakta dig för att bekräfta din beställning och gå de kommande stegen. Om du bor i Göteborg med omnejd erbjuder vi även hemleverans av din nya SEAT eller CUPRA. 

Privatleasa
SEAT

Beställ din SEAT enkelt online. Service, garanti & assistans ingår!

Privatleasa
CUPRA

Beställ din CUPRA enkelt online. Service, garanti & assistans ingår!

Privatleasa din nya SEAT eller CUPRA i Göteborg hos frontbilar

När du serverar din SEAT eller CUPRA privatleasing hos Frontbilar erbjuder vi dig fri lånebil under tiden. Se våra privatleasing kampanjer här.