SEAT Privatleasing

Vi på Frontbilar vill underlätta ditt bilägande! Med SEAT Financial Services erbjuder en rad olika lösningar för dig att finansiera din nya SEAT. Ett bekvämt sätt är att leasa bil privat, för den bärande tanken med privatleasing är enkelhet. Du bestämmer tid, avtalar körsträcka och betalar en leasingavgift per månad. Efter avtalstiden återlämnar du bilen till oss på Frontbilar. Fördelarna med SEAT Privatleasing är många:

 • Ingen kontantinsats – inget krav på handpenning
 • Inget ägande – efter avtalstiden lämnar du tillbaka bilen
 • Restvärde – ingen restvärdsrisk och du behöver inte oroa dig om bilens  framtida värde
 • Månadsbetalning – du betalar en leasingavgift för nyttjandet baserad på hur bilen används, planerad körsträcka, avtalstid och bilmodell
 • Avtalstid – oftast 24-36 månader men det finns även möjlighet till längre avtalstid

SEAT Privatleasing kan med fördel kombineras med SEAT Försäkring och SEAT Serviceavtal – allt på en faktura och betalning per månad.

SKÖTSELGUIDE/NORMALT SLITAGE

Läs mer om hur du vårdar din privatleasingbil och vad som anses som normalt slitage.

FAKTA OM SEAT PRIVATLEASING

Eftersom finansieringsformen är leasing finns det inget formellt krav på särskild leasingavgift (handpenning). Du får inte heller göra några ränteavdrag i deklarationen och övermilsdebitering tillkommer givetvis om du kör fler mil än ingånget avtal. Alltså är avtalstid och körsträcka extra viktigt att tänka på vid privatleasing. Efter avtaltidens slut återlämnas bilen till leverande SEAT-återförsäljare, och en avräkning sker med eventuella övermil och skador utöver normalt slitage.

FAST ELLER RÖRLIG RÄNTA

Fast eller rörlig ränta. Vi erbjuder rörlig ränta på kontrakt upp till 60 månader för leasingavtal och vår rörliga ränta baseras på VWFS (Volkswagen Finans Sverige) basränta. Avläsning och förändring av räntan sker varje månad, vilket innebär att du direkt får tillgodoräkna dig eventuella räntesänkningar (motsvarande gäller även vid höjning av räntan).

Fast ränta sätts på leveransdagen och följer därefter kontraktet upp till 60 månader.

Privatleasa din nya SEAT!

Vid privatleasing av en ny SEAT får du fri service (upp till 4 500 mil), garanti & assistans i 3år.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med din bilaffär

  Seat Ibiza Service Frontbilar

  SEAT-Service

  När du serverar din SEAT hos oss på Frontbilar ingår fri lånebil!

  eller ring 031 577 400

  Du hittar oss på Tagenevägen 32 i Hisings Kärra, Göteborg.