SEAT FRONTBILAR
I GÖTEBORG

Köp eller Privatleasa en NY SEAT I GÖTEBORG

SEAT Frontbilar är auktoriserad återförsäljare och verkstad av SEAT i Göteborg. SEAT tillhör Volkswagen-koncernen och erbjuder prisvärda bilar till dig som kund på såväl köp som privatleasing. Vi på Frontbilar har många års erfarenhet inom branschen och hjälper dig som kund hitta bilen som passar dina behov. SEAT Frontbilar är idag Göteborgs ledande och en av Sveriges största SEAT-återförsäljare. SEAT har ett brett modellutbud med allt från vår minsta storsäljare och klassiker SEAT Ibiza till vår största SUV, SEAT Tarraco. Vi har även flera modeller som kommer som Plug-in hybrid, där SEAT Leon e-Hybrid är en av marknadens starkaste modeller.

Vid privatleasing av en ny SEAT eller om du finansierar ditt köp via Volkswagen finans ingår alltid ”SEAT Trygghetspaket”. Fri service i 3 år eller 4500mil, garanti och assistans.

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE & VERKSTAD AV SEAT I GÖTEBORG

På SEAT Frontbilar har vi ett stort sortiment av nya SEAT för att passa alla typer av behov. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på både privatleasing och köp av en ny SEAT. Du hittar alltid riktigt starka kampanjer på våra SEAT lagerbilar. Kontakta oss på SEAT Frontbilar i Göteborg eller besök oss på Tagenevägen 32 redan idag så hjälper vi dig hitta den SEAT som passar dig bäst.

Privatleasing.
Beställ din bil enkelt online från 1 995 kr/mån*. Fri service och betalskydd i 12 månader ingår.

Vår modeller är:

SEAT Mii Electric

Nya Mii Electric - SEATs första Elbil på marknaden. 260km räckvidd, snabbladda till 80% på 1h.

Nya Ibiza Meny Sida

Nya SEAT Ibiza

Storsäljaren Nya SEAT Ibiza är perfekt för dig som som vill ha en prisvärd bil med god komfort, snygg design & billig månadskostnad! Privatleasa SEAT Ibiza hos SEAT Frontbilar

Nya SEAT Arona

Nya SEAT Arona är den stilrena crossovern eller "stadssuven" som ger dig ett högre insteg i bilen för mer komfort. SEAT Arona går både att köpa och privatleasa.

SEAT LEON E-hybrid

NYA SEAT Leon e-Hybrid 5d & SP

NYA SEAT Leon finns nu som e-Hybrid och kommer som halv-kombi samt kombi. Upp till hela 60km på EL och 800km på kombinerade motorer! Privatleasa nya SEAT Leon eller köp från 349 900kr ex klimatbonus.

NYA SEAT LEON 5D & SPORTSTOURER

Nya SEAT Leon 5d & Sportstourer

Storsäljaren SEAT Leon är nu här i uppdaterat format. Kommer i både halv- och hel-kombi i flera utföranden och motoralternativ. Köp eller privatleasa nya SEAT Leon till förmånliga priser hos Frontbilar

NYA SEAT Ateca 2020

SEAT Ateca

NYA SEAT Ateca är en uppdaterad version av den populära SUVen. Nya Ateca är för dig som är ute efter stilren design, skön körkänsla men inte vill ha de absolut största på marknaden.

SEAT Tarraco

5 eller 7-sits, du bestämmer! Tarraco ger dig valmöjligheterna att nyttja denna stora bil till max. Finns även i förmånlig Business Edition. Upplev Tarraco hos SEAT Frontbilar.

Seat ehybrid Tarraco

SEAT Tarraco E-HYBRID PLUG-IN

Är SEATs största SUV som tog marknaden med storm 2019. Tarraco finns sedan tidigare i både bensin och diesel-motorer och nu även i Plug-In Hybrid. Köp från 449.900kr. exklusive klimatbonus

SEAT Alhambra

Alhambra är den 7-sistga familjebilen som ger gott om utrymme, komfort och smarta lösningar till ett konkurrenskraftig pris.

BOKA DIN SEAT-SERVICE ONLINE!

När du serverar din SEAT hos oss på Frontbilar ingår fri lånebil!

eller ring 031 577 400

Du hittar oss på Tagenevägen 32 i Hisings Kärra, Göteborg.