SEAT FRONTBILAR
I GÖTEBORG

Dags för en ny SEAT.
Beställ din offert redan idag!

Auktoriserad återförsäljare av SEAT i Göteborg

På SEAT Frontbilar har vi ett stort sortiment av nya SEAT för att passa alla typer av behov. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på både privatleasing och köp av en ny SEAT. Du hittar alltid riktigt starka kampanjer på våra SEAT lagerbilar. Kontakta oss på SEAT Frontbilar i Göteborg eller besök oss på Tagenevägen 32 redan idag så hjälper vi dig hitta den SEAT som passar dig bäst.

SEAT Frontbilar är auktoriserad återförsäljare och verkstad av SEAT i Göteborg. SEAT tillhör Volkswagen-koncernen och erbjuder prisvärda bilar till dig som kund på såväl köp som privatleasing. Vi på Frontbilar har många års erfarenhet inom branschen och hjälper dig som kund hitta bilen som passar dina behov. SEAT Frontbilar är idag Göteborgs ledande och en av Sveriges största SEAT-återförsäljare där vi 2020 sålde flest NYA SEAT i Sverige som enskild återförsäljare. Under de senaste åren har SEAT och Frontbilar haft en enorm tillväxt där vi 2020 även blev utsedda till ”ÅRETS SEAT-Återförsäljare”. En utmärkelse vi på Frontbilar är extremt stolta över.

SEAT har vuxit till ett märke att räkna med där man har ett brett modellutbud med allt från vår minsta storsäljare och klassiker SEAT Ibiza till vår största SUV, SEAT Tarraco. Lägg därtill flera modeller som nu finns som Plug-in hybrider till marknadens bästa priser. Bland annat SEAT Leon e-Hybrid är en av marknadens starkaste modeller för såväl privatpersoner som företag.

Vid privatleasing av en ny SEAT eller om du finansierar ditt köp via Volkswagen finans ingår alltid ”SEAT Trygghetspaket”. Fri service i 3 år eller 4500mil, garanti och assistans. Allt för att underlätta för dig som SEAT-kund.

Nya SEAT Ibiza

Storsäljaren Nya SEAT Ibiza är perfekt för dig som som vill ha en prisvärd bil med god komfort, snygg design & till riktigt bra månadskostnad! Privatleasa SEAT Ibiza hos SEAT Frontbilar.

Nya seat ibiza 2021_main
Nya seat ibiza 2021_main

Nya SEAT Ibiza

Storsäljaren Nya SEAT Ibiza är perfekt för dig som som vill ha en prisvärd bil med god komfort, snygg design & billig månadskostnad! Privatleasa SEAT Ibiza hos SEAT Frontbilar. Pris från 171 900 kr*

Nya Seat arona 2021 huvudsida

Nya SEAT Arona

Nya SEAT Arona är den stilrena crossovern eller "stadssuven" som ger dig ett högre insteg i bilen för mer komfort. Köp eller privatleasa nya SEAT Arona hos Frontbilar i Göteborg!

SEAT Ateca

NYA SEAT Ateca är en uppdaterad version av den populära SUVen. Nya Ateca är för dig som är ute efter stilren design, skön körkänsla men inte vill ha de absolut största på marknaden.

Nya seat ateca_main
Nya seat ateca_main

SEAT Ateca

NYA SEAT Ateca är en uppdaterad version av den populära SUVen. Nya Ateca är för dig som är ute efter stilren design, skön körkänsla men inte vill ha de absolut största på marknaden. Pris från 237 900 kr*

Nya seat Leon hr 2021

NYA SEAT Leon e-Hybrid 5d & SP

NYA SEAT Leon finns nu som e-Hybrid och kommer som halv-kombi samt kombi. Upp till hela 60km på EL och 800km på kombinerade motorer!

Nya SEAT Leon 5d & Sportstourer

Storsäljaren SEAT Leon är nu här i uppdaterat format. Kommer i både halv- och hel-kombi i flera utföranden och motoralternativ.

Nya Seat leon 5d
Nya Seat leon 5d

Nya SEAT Leon 5d & Sportstourer

Storsäljaren SEAT Leon är nu här i uppdaterat format. Kommer i både halv- och hel-kombi i flera utföranden och motoralternativ. Köp eller privatleasa nya SEAT Leon till förmånliga priser hos Frontbilar

SEAT Tarraco

5 eller 7-sits, du bestämmer! Tarraco ger dig valmöjligheterna att nyttja denna stora bil till max. Finns även i förmånlig Business Edition. Upplev SEAT Tarraco hos SEAT Frontbilar.

Nya tarraco hybrid

SEAT Tarraco E-HYBRID PLUG-IN

Är SEATs största SUV som tog marknaden med storm 2019. Tarraco finns sedan tidigare i både bensin och diesel-motorer och nu även i Plug-In Hybrid. Köp från 449.900kr. exklusive klimatbonus

Privatleasing.
Beställ din bil enkelt online från 1 995 kr/mån*. Fri service och betalskydd i 12 månader ingår.

BOKA DIN SEAT-SERVICE ONLINE!

När du serverar din SEAT hos oss på Frontbilar ingår fri lånebil!

eller ring 031 577 400

Du hittar oss på Tagenevägen 32 i Hisings Kärra, Göteborg.