SEAT FRONTBILAR
I GÖTEBORG

Köp eller Privatleasa en NY SEAT I GÖTEBORG

SEAT Frontbilar är auktoriserad återförsäljare och verkstad av SEAT i Göteborg. SEAT tillhör Volkswagen-koncernen och erbjuder prisvärda bilar till dig som kund på såväl köp som privatleasing. Vi på Frontbilar har många års erfarenhet inom branschen och hjälper dig som kund hitta bilen som passar dina behov.

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE & VERKSTAD AV SEAT I GÖTEBORG

På SEAT Frontbilar har vi ett stort sortiment av bilar för att passa alla typer av behov. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på både köp och privatleasing.

Vår modeller är:

SEAT Mii Electric

Nya Mii Electric - SEATs första Elbil på marknaden. 260km räckvidd, snabbladda till 80% på 1h.

Seat Ibiza Frontbilar

SEAT Ibiza

Storsäljaren SEAT Ibiza är perfekt för dig som som vill ha en prisvärd bil med god komfort, snygg design & billig månadskostnad! Privatleasa Ibiza från 2.095kr/mån

Seat Arona Frontbilar

SEAT Arona

SEAT Arona är den stilrena crossovern eller "stadssuven" som ger dig ett högre insteg i bilen för mer komfort. Leasa från 2.195kr/mån eller köp från 174.900kr!

SEAT LEON E-hybrid

NYA SEAT Leon e-Hybrid 5d & SP

NYA SEAT Leon finns nu som e-Hybrid och kommer som halv-kombi samt kombi. Upp till hela 60km på EL och 800km på kombinerade motorer! Privatleasing fr 3.595kr/mån & köp fr 333.900kr, ex klimatbonus.

NYA SEAT LEON 5D & SPORTSTOURER

Nya SEAT Leon 5d & Sportstourer

Storsäljaren SEAT Leon är nu här i uppdaterat format. Kommer i både halv- och hel-kombi i flera utföranden och motoralternativ. NYA SEAT Leon hel- eller halv-kombi fr 204.900kr eller Privatleasing fr 2.395kr/mån

NYA SEAT Ateca 2020

SEAT Ateca

NYA SEAT Ateca är en uppdaterad version av den populära SUVen. Nya Ateca är för dig som är ute efter stilren design, skön körkänsla men inte vill ha de absolut största på marknaden.

SEAT Tarraco

5 eller 7-sits, du bestämmer! Tarraco ger dig valmöjligheterna att nyttja denna stora bil till max. Finns även i förmånlig Business Edition. Privatleasa fr 3.795kr/mån eller köp fr 285.900kr.

Seat ehybrid Tarraco

SEAT Tarraco E-HYBRID PLUG-IN

Är SEATs största SUV som tog marknaden med storm 2019. Tarraco finns sedan tidigare i både bensin och diesel-motorer och nu även i Plug-In Hybrid. Köp från 449.900kr.

SEAT Alhambra

Alhambra är den 7-sistga familjebilen som ger gott om utrymme, komfort och smarta lösningar till ett konkurrenskraftig pris. Från 399.900 kr!

Seat Ibiza Service Frontbilar

SEAT-Service

När du serverar din SEAT hos oss på Frontbilar ingår fri lånebil!

eller ring 031 577 400

Du hittar oss på Tagenevägen 32 i Hisings Kärra, Göteborg.