SEAT FRONTBILAR I GÖTEBORG

SEAT Frontbilar är auktoriserad återförsäljare och verkstad av SEAT i Göteborg. SEAT tillhör Volkswagen-koncernen och erbjuder prisvärda bilar till dig som kund på såväl köp som privatleasing. Vi på Frontbilar har många års erfarenhet inom branschen och hjälper dig som kund hitta bilen som passar dina behov.

AUKTORISERAD ÅTERFÖRSÄLJARE & VERKSTAD AV SEAT I GÖTEBORG

På SEAT Frontbilar har vi ett stort sortiment av bilar för att passa alla typer av behov. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på både köp och privatleasing.

Vår modeller är:

SEAT Ibiza

Storsäljaren SEAT Ibiza är perfekt för dig som som vill ha en prisvärd bil med god komfort, snygg design & billig månadskostnad! Privatleasa Ibiza från 1 895 kr/mån!

SEAT Arona

SEAT Arona är den stilrena crossovern eller "stadssuven" som ger dig ett högre insteg i bilen för mer komfort. Leasa från 2 095 kr/mån eller köp från 169 900 kr!

SEAT Leon 5d & ST

SEAT Leon kommer i två olika utföranden, halv- och helkombi. Välj den som passar ditt behov bäst! Privatleasa från 2 295 kr/mån!

SEAT Ateca

SEAT Ateca är den perfekta SUVen för dig som är ute efter stilren design, skön körkänsla men inte vill ha de absolut största på marknaden. Privatleasa Ateca från 2 895 kr/mån eller köp från 219 900 kr

SEAT Tarraco

5 eller 7-sits, du bestämmer! Tarraco ger dig valmöjligheterna att nyttja denna stora bil till max. Finns även i förmånlig Business Edition. Privatleasa från 3 495 kr/mån eller köp från 270 900 kr.

SEAT Alhambra

Alhambra är den 7-sistga familjebilen som ger gott om utrymme, komfort och smarta lösningar till ett konkurrenskraftig pris. Från 390 900 kr!

Cupra Leon 5d & ST

Cupra Leon - Kombi med 300hk, 4drive och en grym körkänsla! Provkör idag hos SEAT Frontbilar!

Cupra Ateca

Cupra Ateca är bilen med komfort från en SUV och prestandan från en sportbil. 300hk, 4drive 0-100 på 5,2s. Du hittar den hos SEAT Frontbilar från 419 900 kr!

seat_ibiza_service_frontbilar

SEAT-Service

När du serverar din SEAT hos oss på Frontbilar ingår fri lånebil!

eller ring 031 577 400

Du hittar oss på Tagenevägen 32 i Hisings Kärra, Göteborg.