Nya SEAT Leon E-Hybrid

Köp eller privatleasa en SEAT Leon e-Hybrid hos Frontbilar. Beställ din offert redan idag!

NYA SEAT LEON E-HYBRID - KREATIVITET, HÅLLBAR LIVSSTIL & SÄKERHET

Nu är den här NYA SEAT Leon Plug-In Hybrid. Storsäljaren SEAT Leon har tagit nästa kliv i utvecklingen. Förutom sin uppdaterade look finns den nu även som Plug-In Hybrid i motoralternativen. Leon Plug-In Hybrid kommer i FR-utförande som standard med 204hk och en räckvidd på hela 62km på hel-el och 800km på kombinerade motorer. Vi på SEAT Frontbilar i Göteborg har alltid attraktiva erbjudanden på bilar för omgående leverans. Kontakta oss idag så hjälper vi med din nya SEAT Leon e-Hybrid plug-in.

Även SEAT Leon Plug-in Hybrid, likt den vanliga modellen, kommer i två utföranden. Hel och halvkombi. Med sin fantastiska komfort och rymlighet är nya Leon Plug-in hybrid en perfekt familjebil. Lägg där till de fantastiska priset, en årsskatt på endast 360kr/år samt de låga förmånsvärdet vilket gör SEAT Leon e-Hybrid till en perfekt tjänstebil.

Köp eller privatleasa Leon Plug-in hybrid i göteborg

Hos SEAT Frontbilar i Göteborg ingår alltid 1000mil/år, service (upp till 4500mil eller 3år), garanti & assistans när du privatleasar en SEAT Leon e-hybrid plug-in. SEAT privatleasing utgår från 36månader. Kör du mer än 1000mil/år? Inga problem. Vi kan enkelt lägga upp kalkylen och leasingen efter dina behov.

Vid SEAT privatleasing behöver du INGEN kontantinsats till din bil. Du får varje månad hem en räkning som du enkelt betalar via klassisk överföring, autogiro eller e-faktura. SEAT Privatleasing är enkelt för dig som kund och vi på SEAT Frontbilar finns alltid tillgängliga att hjälpa dig.

Privatleasa Nya SEAT Leon E-Hybrid redan idag från 3.695 kr/mån* eller köp fr 349.900 kr**

* inklusive statlig klimatbonus
** exklusive statlig klimatbonus.

Teknologi

Elektrisk. Bensin. Mer kraft.

Nya SEAT Leon e-Hybrid är mer än en vanlig hybridbil. Som de flesta hybrider laddar den batteriet automatiskt. Men det är en plug-in-modell också.

Det innebär att den först och främst använder elmotor, och utnyttjar endast bensinmotorn för extra kraft. För att ladda ansluter du laddsladden till elnätet.

Med denna avancerade teknik kan nya SEAT Leon e-Hybrid nå en räckvidd som är längre än en för en ren hybrid eller elektrisk version. Tack vare bilens elmotor är det lätt att köra utan några utsläpp.

Nya sätt att ge kraft åt din dag.

Till skillnad mot elbilar och hybridbilar kan du utöka din räckvidd med e-Hybrid tack vare olika laddningsalternativ.

chargerCreated with Sketch.

Elmotorn använder energiåtervinning vid bromsning för att öka räckvidden.

ecoCreated with Sketch.

Gör bilresor upp till 60 km* med noll CO2-utsläpp.

electronic-pacCreated with Sketch.

Utnyttja batteriet fullt ut med extern laddning.

paymentCreated with Sketch.

Spara pengar vid din dagliga pendling.

Effekt

Prestanda

Plug-in-elmotorn på 85 kW arbetar tillsammans med en 1,4-liters TSI-motor för att nå en systemeffekt på 204 hk / 150 kW. Två motorer. Starkare tillsammans.

Räckvidd

Nya SEAT Leon e-Hybrid tar dig dit du vill. Välj elläge för en rutt upp till 60 km* eller välj både el- och bensinmotor för en räckvidd på hela 800 km.

PHEV-Nya-Leon-Sjalvladdning

Självladdning

Bromsa så kommer du längre. Genom energiåtervinning vid bromsning laddas batteriet och ger dig mer effekt ute på vägarna.

Laddning

Alltid på väg?

Det går snabbt och enkelt att ladda din nya SEAT Leon e-Hybrid, vare sig du är hemma eller på väg. Ser till att alla håller sig rullande.

100% på 3 timmar med Laddbox.

charger

100% på 6 timmar i ett vanligt vägguttag.

New Leon Sportstourer charging front view
SEAT laddbara bilar

Beställ din offert genom länken nedan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!​

eller ring 031 577 400

Du hittar oss på Tagenevägen 32 i Hisings Kärra, Göteborg.