Nya SEAT Leon E-Hybrid

Privatleasing från 3.595 kr/mån
Köp från 329.900kr**

NYA SEAT LEON E-HYBRID - KREATIVITET, HÅLLBAR LIVSSTIL & SÄKERHET

Nu är den här NYA SEAT Leon Plug-In Hybrid. Storsäljaren SEAT Leon har tagit nästa kliv i utvecklingen. Förutom sin uppdaterade look finns den nu även som Plug-In Hybrid i motoralternativen. Leon Plug-In Hybrid kommer i FR-utförande som standard med 204hk och en räckvidd på hela 60km på hel-el och 800km på kombinerade motorer. Vi på SEAT Frontbilar i Göteborg har alltid attraktiva erbjudanden på bilar för omgående leverans. Kontakta oss idag så hjälper vi med din nya SEAT.

Även SEAT Leon Plug-in Hybrid, likt den vanliga modellen, kommer i två utföranden. Hel och halvkombi. Med sin fantastiska komfort och rymlighet är nya Leon Plug-in hybrid en perfekt familjebil. Lägg där till en årsskatt på endast 360kr/år och en preliminär klimatbonus, vid köp, på 40 722kr**.

Köp eller privatleasa Leon Plug-in hybrid i göteborg

Vid finansiering eller privatleasing av Nya SEAT Leon e-Hybrid får du fri service (upp till 4500mil), garanti & assistans i 3år. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med din bilaffär.

Privatleasa Nya SEAT Leon E-Hybrid redan idag från 3.595 kr/mån* eller köp fr 329.900 kr**

* inklusive statlig klimatbonus
** exklusive statlig klimatbonus, Privatperson 34.296-40.722kr / Juridiskperson 25.900-29.399kr

Teknologi

Elektrisk. Bensin. Mer kraft.

Nya SEAT Leon e-Hybrid är mer än en vanlig hybridbil. Som de flesta hybrider laddar den batteriet automatiskt. Men det är en plug-in-modell också.

Det innebär att den först och främst använder elmotor, och utnyttjar endast bensinmotorn för extra kraft. För att ladda ansluter du laddsladden till elnätet.

Med denna avancerade teknik kan nya SEAT Leon e-Hybrid nå en räckvidd som är längre än en för en ren hybrid eller elektrisk version. Tack vare bilens elmotor är det lätt att köra utan några utsläpp.

Nya sätt att ge kraft åt din dag.

Till skillnad mot elbilar och hybridbilar kan du utöka din räckvidd med e-Hybrid tack vare olika laddningsalternativ.

chargerCreated with Sketch.

Elmotorn använder energiåtervinning vid bromsning för att öka räckvidden.

ecoCreated with Sketch.

Gör bilresor upp till 60 km* med noll CO2-utsläpp.

electronic-pacCreated with Sketch.

Utnyttja batteriet fullt ut med extern laddning.

paymentCreated with Sketch.

Spara pengar vid din dagliga pendling.

Effekt

Prestanda

Plug-in-elmotorn på 85 kW arbetar tillsammans med en 1,4-liters TSI-motor för att nå en systemeffekt på 204 hk / 150 kW. Två motorer. Starkare tillsammans.

Räckvidd

Nya SEAT Leon e-Hybrid tar dig dit du vill. Välj elläge för en rutt upp till 60 km* eller välj både el- och bensinmotor för en räckvidd på hela 800 km.

Självladdning

Bromsa så kommer du längre. Genom energiåtervinning vid bromsning laddas batteriet och ger dig mer effekt ute på vägarna.

Laddning

Alltid på väg?

Det går snabbt och enkelt att ladda din nya SEAT Leon e-Hybrid, vare sig du är hemma eller på väg. Ser till att alla håller sig rullande.

100% på 3 timmar med Laddbox.

charger

100% på 6 timmar i ett vanligt vägguttag.

SEAT laddbara bilar

Köp din nya LEON E-HYBRID

Köp fr 329.900 kr**
Privatleasing fr 3.595 kr/mån
**exklusive statlig klimatbonus

eller ring 031 577 400

Du hittar oss på Tagenevägen 32 i Hisings Kärra, Göteborg.