Frontbilar - En trygg bilverkstad i Göteborg!


Dags för service?
Vi hjälper dig med service av din bil!
Felsökning/Reparation

Har du problem med bilen? Vi felsöker och återkommer med rekommenderad åtgärd!

Däckverkstad

Skifte, förvaring, lagning eller kanske köpa nya däck? Vi hjälper dig!

Tillbehör/Reservdelar

Behöver du något till din bil? Det vi inte har i lager kan vi beställa hem. Välkommen!

Välkommen till Frontbilars professionella och pålitliga bilverkstad i Göteborg! Vi är specialiserade på att leverera högkvalitativ service och underhåll till din bil. Vi tar emot alla typer av bilar, transportbilar och märken samt att vi är auktoriserad märkesverkstad för CUPRA, SEAT & FIAT i Göteborg. Oavsett om du behöver en rutinmässig service, reparation eller felsökning kan du lita på vårt erfarna team av tekniker och mekaniker för att ta hand om ditt fordon på bästa möjliga sätt. 

Vår SEAT & CUPRA-verkstad i Göteborg är utrustad med den senaste tekniken och verktygen för att kunna säkerställa att varje service eller reparation utförs med precision och noggrannhet. Vi förstår vikten av att ha din SEAT eller CUPRA i optimalt skick för att kunna uppleva den bästa körupplevelsen och vårt dedikerade team arbetar hårt för att uppnå detta mål. 

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för för SEAT - & CUPRA-bilar, inklusive oljebyte, bromsreparationer, AC-service, däckverkstad och mycket mer! Våra kunniga tekniker använder endast originaldelar av högsta kvalitet för att säkerställa att din bil förblir i toppskick. 

När du besöker vår SEAT & CUPRA-verkstad i Göteborg kan du förvänta dig en professionell och vänlig service. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och se till att varje besök hos oss är en positiv upplevelse. Vi är väldigt stolta att vara en av Sveriges enskilt största SEAT- & CUPRA-handlare och lägger extremt stor vikt i att kunna erbjuda våra kunder en fantastisk bilupplevelse från köp till underhåll. 

Kontakta oss idag för att boka en service eller reparation hos vår SEAT- & CUPRA-verkstad i Göteborg. Vårt team finns tillgängligt för att besvara dina frågor och hjälpa dig hålla din SEAT & CUPRA i toppskick. Lita på oss med ditt fordon och upplev en 5-stjärnig service!

Transportbilsservice & underhåll samt auktoriserad FIAT-verkstad

Med vår gedigna erfarenhet av transportbilar kan du tryggt lämna in din transportbil för service och underhåll hos oss på Frontbilar. Vi har genom åren samlat på oss massor av expertis av märkena Citroen, Peugeot och nu som auktoriserad verkstad av FIAT Professional. Vi erbjuder även lånebil för att underlätta för dig som kund. Varmt välkommen till oss på Tagenevägen så tar vi hand om din transportbil. 

Om din SEAT eller CUPRA är 4 år och äldre har vi på Frontbilar en rad olika erbjudanden för att ta hand om din bil på bästa sätt. Även om nybilsgarantin på en bil har gått ut är det av största vikt att följa ett serviceschema och ta hand om sin bil på bästa sätt. Är du osäker på hur eller om du har andra frågor kan du kontakta oss direkt så hjälper vi dig! 

Vid bokning av en SEAT eller CUPRA originalservice erbjuder vi dig som kund 20% rabatt på ordinarie pris. Vi använder endast originaldelar när vi servar din SEAT & CUPRA. Boka din SEAT & CUPRA originalservice hos Frontbilar i Göteborg.


När du servar din bil hos Frontbilar i Göteborg får du ALLTID:

  1. Fri lånebil 
  2. Utvändig tvätt av din bil
  3. Om du har svårt att komma till oss erbjuder vi hämta / lämna-service av din bil.

OBS! När vi servar din SEAT, CUPRA eller FIAT använder vi alltid originaldelar. 



Frontbilar Göteborg - Din Bilverkstad i Göteborg

Välkommen till Frontbilar Göteborg - Din Bilverkstad och Servicepartner

Frontbilar Göteborg är stolta över att vara Göteborgs främsta auktoriserade bilverkstad för SEAT, CUPRA och Fiat. Med en passion för kvalitetsbilservice och teknisk expertis i ryggen har vi en lång historia av att ta hand om våra kunders bilbehov. Vårt fokus är att erbjuda förstklassig service och underhåll som din bil förtjänar.

Vår Bilverkstad i Göteborg

Frontbilar Göteborg är beläget i hjärtat av Göteborg, och vi är stolta över att vara en del av den lokala samhället. Vår moderna och välutrustade bilverkstad är utformad för att hantera en mängd olika bilmärken och modeller, med ett särskilt fokus på SEAT, CUPRA och Fiat. Våra tekniker är auktoriserade och har en djup förståelse för dessa märken, vilket gör oss till den perfekta servicelösningen för din bil.

Tjänster Vi Erbjuder

Frontbilar Göteborg erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta alla dina bilbehov. Några av våra mest eftertraktade tjänster inkluderar:

Service och Underhåll - Vi utför regelbundet underhåll och servicearbete för att se till att din bil fungerar som den ska.

Reparationer - Våra tekniker är experter på att diagnostisera och reparera alla slags bilproblem, från motorreparationer till bromsservice.

Däck och Hjulservice - Vi hjälper dig med allt från däckbyte till fälgreparation.

Reservdelar och Tillbehör - Vi har tillgång till originaldelar och tillbehör för SEAT, CUPRA och Fiat, och kan hjälpa dig att uppgradera eller anpassa din bil.

Varför Välja Frontbilar Göteborg

Det finns flera skäl till varför du bör överväga Frontbilar Göteborg för din bil

Auktoriserad Expertis - Våra tekniker är utbildade och auktoriserade för SEAT, CUPRA och Fiat, vilket garanterar att din bil är i trygga händer.

Kvalitet - Vi kompromissar aldrig med kvaliteten på vår arbetskraft eller de delar vi använder.

Kundfokus - Vi sätter våra kunder i centrum och strävar efter att överträffa dina förväntningar på varje besök.

Lokal Service - Som en del av Göteborgs samhälle är vi engagerade i att ge tillbaka och stödja våra grannar.

Kontakt och Bokning

För att boka en service eller för att få mer information om våra tjänster, tveka inte att kontakta oss. Frontbilar Göteborg finns här för att ta hand om dina bilbehov och säkerställa att din SEAT, CUPRA eller Fiat är i toppskick. Vi ser fram emot att bli din föredragna bilverkstad och servicepartner.

Frontbilar Göteborg är din auktoriserade bilverkstad i Göteborg, och vi är dedikerade till att erbjuda enastående service och support för ditt fordon. Oavsett om det är regelbunden service, reparationer eller specialanpassningar, har vårt team av experter täckt dig. Kontakta oss idag och upplev skillnaden med Frontbilar Göteborg.

Frontbilar Göteborg - Din Partner för Bilservice i Göteborg. Auktoriserad verkstad För SEAT, CUPRA och Fiat.