Basservice hos Frontbilar

När du gör en basservice hos Frontbilar säkerställer du att din bil får bästa möjliga förutsättningar att fungera på ett korrekt sätt. 

Har du en CUPRA, SEAT eller något annat märke inom Volkswagen koncernen av årsmodell mellan 1985 och 2016 är CUPRA & SEAT-basservice perfekt för din bil. I basservicen ingår ollja, oljefilter samt luftfilter samt ett antal kontroller avseende drift och trafiksäkerhet för endast 1.995kr och då INGÅR 1år fri vägassistans helt utan milbegränsningar i ett år, dygnet runt. Ta hand om din SEAT och CUPRA på bästa sätt med en basservice. Du kan enkelt boka din tid online via länken nedan. Vi ses på Frontbilar - Sveriges ledande SEAT & CUPRA-återförsäljare.

Basservice Transportbilar +3år

Med vår långa erfarenhet av transportbilar på Frontbilar har vi tagit fram ett servicepaket för dig som kör transportbilar äldre än 3år. Allt för att underlätta dig som kund och ge din transportbil de bästa förutsättningarna. Basservice Transportbilar kostar från 2.595kr och då ingår Olja, oljefilter, oljeplugg & en allmän health check av ditt fordon för att säkerställa att allt ser bra ut för din säkerhet. Vi kan utföra vår basservice på de flesta Transportbilsmärken så kontakta så boka din service idag så hjälper Frontbilar dig att ta hand om din transportbil. 

Boka SEAT Basservice
Boka enkelt online via länken
Boka CUPRA Basservice

Boka enkelt online via länken. 

Boka Basservice för övriga märken & transportbilar

Boka din basservice härFrontbilar Göteborg - Din Bilverkstad för Professionell Basservice i Göteborg

Allt Du Behöver Veta om Basservice i Göteborg - Här Hos Frontbilar

Välkommen till Frontbilar Göteborg, din pålitliga partner när det kommer till professionell basservice för din bil i Göteborg. Oavsett om du är en bilentusiast, en vanlig pendlande förare eller helt enkelt äger en bil för din bekvämlighet, vet du att en korrekt utförd basservice är avgörande för din bils prestanda och livslängd. Frontbilar Göteborg är här för att erbjuda dig all den information du behöver om basservice, inklusive vad det innebär, varför det är viktigt och hur vi på Frontbilar Göteborg kan hjälpa dig att upprätthålla din bils hälsa.

Vad Är Basservice?

Basservice, ibland känd som grundläggande service, är en regelbunden underhållsprocedur för din bil. Den utförs normalt med jämna mellanrum enligt din biltillverkares rekommendationer eller när ett visst antal körda mil har uppnåtts. Basservice syftar till att säkerställa att alla viktiga delar och system i din bil fungerar som de ska. Detta inkluderar oljebyte, byte av luftfilter samt en health check och kontroller av bromsar, däckrotation och andra viktiga inspektioner.

Varför Är Basservice Viktig?

Basservice är viktig av flera skäl

Förhindrar Slitage - Genom att regelbundet byta olja och utföra andra viktiga underhållsåtgärder minskar du risken för slitage och mekaniska problem.

Förbättrar Bränsleeffektivitet - En bil som är i gott skick tenderar att vara mer bränsleeffektiv, vilket sparar pengar på lång sikt.

Förhöjer Säkerhet - En välskött bil är en säkrare bil. Bra bromsar, fungerande belysning och välbalanserade däck är alla viktiga för trafiksäkerheten.

Förlänger Livslängden - Genom att ta hand om din bil kan du förvänta dig att förlänga dess livslängd och därmed spara pengar på att behöva köpa en ny bil tidigare än nödvändigt.

Vår Expertis inom Basservice

Frontbilar Göteborg har en lång och framgångsrik historia inom bilservice och underhåll. Vårt team av erfarna och certifierade tekniker är utbildade för att arbeta med bilar från olika tillverkare, inklusive SEAT, CUPRA och Fiat. Vi använder en kombination av avancerad teknik och beprövade metoder för att säkerställa att din bil får den bästa möjliga vården. Vårt mål är att hålla din bil i toppskick, oavsett om det är en SEAT Leon, en CUPRA Formentor eller en Fiat Ducato.

Vad Ingår i Vår Basservice?

Frontbilar Göteborg erbjuder en omfattande basservice som inkluderar:

Oljebyte - Vi byter ut din bils olja med högkvalitativ motorolja som passar din bils specifikationer.

Oljefilterbyte - Detta säkerställer att din bils olja hålls ren och effektiv.

Bromsinspektion - Vi kontrollerar dina bromsar för att säkerställa att de fungerar som de ska och byter bromsbelägg om det behövs.

Däckrotation - En korrekt däckrotation säkerställer att dina däck slits jämnt och ger dig maximal livslängd.

Fluider och Vätskor - Vi kontrollerar och fyller på dina bils vätskor, inklusive kylvätska, bromsvätska och spolarvätska.

Allmän Inspektion - Vi utför en omfattande inspektion av din bil för att identifiera eventuella problem eller slitage och ger rekommendationer för eventuella åtgärder.

Frontbilar Göteborg - Din Partner för Basservice i Göteborg

När du väljer Frontbilar Göteborg för din bils basservice kan du vara säker på att du får högkvalitativt arbete utfört av experter. Vi använder endast originaldelar och modern utrustning för att säkerställa att din bil är i bästa möjliga skick när du lämnar vår verkstad.

Kontakta Oss för Din Nästa Basservice

Om det är dags för din bils nästa basservice, tveka inte att kontakta Frontbilar Göteborg. Vi är här för att svara på dina frågor, boka din service och se till att din bil får den vård den förtjänar. Välkommen till Frontbilar Göteborg - din destination för professionell basservice i Göteborg.

Frontbilar Göteborg - Din Pålitliga Partner för Basservice i Göteborg. Upplev Skillnaden!