Auktoriserad SEAT-verkstad i Göteborg

Frontbilar är auktoriserad verkstad av SEAT i Göteborg. Vi tar hand om din SEAT!

Frontbilar är idag en av Sveriges ledande SEAT-återförsäljare och en av de största SEAT-verkstäderna i Sverige med fokus på just SEAT. Vi har många års erfarenhet av SEAT och vi tar hand om dig som kund och din bil. Vare sig du behöver en service, garantiärende eller ett rutbyte, vi hjälper dig! 

För att enkelt hitta en tid som passar ditt schema kan du enkelt boka ditt besök online. Välj den tid som passar dig helt enkelt. Har du svårt att komma loss för ett besök? Inga problem, för dig som SEAT-ägare erbjuder vi hämta/lämna service utan extra kostnad. Så följ länken nedan. Allt du behöver göra är att registrera dig och din SEAT. Efter det kan du snabbt och smidigt reservera servicetider när det passar dig. Och så snart vi tagit emot din bokning så får du en bokningsbekräftelse via SMS eller mail.

När du servar din SEAT hos Frontbilar i Göteborg får du ALLTID:

  1. Fri lånebil 
  2. Möjlighet till utvändig tvätt av din bil
  3. Om du har svårt att komma till oss erbjuder vi hämta / lämna-service av din bil.

OBS! När vi servar din SEAT använder vi oss alltid av SEAT originaldelar. 

Boka din service här
Behov av reparation?

Följ länken för att boka tid. 

Du vet väl att vi även har däckverkstad?

Vi har en komplett däckverkstad & förvaring. 

OBS! För allas säkerhet så är våra verkstäder kontantfria. Vi tar emot de flesta betalkort samt swish.

Information om behandling av personuppgifter.

Vid bokning kommer vi att lagra ditt namn, dina kontaktuppgifter och din bils registreringsnummer för att kunna behandla ditt ärende. Läs mer om vår policy för personuppgiftsbehandling här.

Auktoriserad SEAT-verkstad GöteborgFrontbilar: Din Auktoriserade SEAT-verkstad i Göteborg

Frontbilar är stolta över att vara din auktoriserade SEAT-verkstad i Göteborg. Vi är din pålitliga partner när det gäller allt som rör SEAT-fordon, från underhåll och reparationer till support och rådgivning. Oavsett vilken SEAT-modell du äger, strävar vi alltid efter att erbjuda en förstklassig serviceupplevelse som är skräddarsydd för dina behov.

Varför Välja Frontbilar som Din Auktoriserade SEAT-verkstad i Göteborg?

Auktoriserad Expertis: Vi har den auktoriserade expertisen som krävs för att arbeta med SEAT-fordon, inklusive de senaste tekniska riktlinjerna och utbildningen från SEAT själva.

Erfarenhet: Vårt team av tekniker har omfattande erfarenhet av att arbeta med SEAT-fordon och förstår deras unika egenskaper och behov.

Originaldelar: Som auktoriserad verkstad använder vi endast originaldelar av högsta kvalitet, vilket säkerställer att din SEAT förblir på toppnivå.

Personlig Service: Vi värdesätter våra kunder och strävar alltid efter att erbjuda en personlig och professionell service.

Tillförlitlighet: Du kan lita på oss för att utföra arbetet korrekt och i tid. Vi arbetar effektivt för att minimera din nedetid och maximera din körupplevelse.

Tjänster för Din SEAT hos Frontbilar

Vi erbjuder en omfattande uppsättning tjänster som är utformade för att hålla din SEAT i toppskick, inklusive:

Service: Regelbunden service är avgörande för att bibehålla din SEATs prestanda och pålitlighet. Vi erbjuder serviceplaner som är anpassade efter dina behov.

Reparationer: Oavsett om det rör sig om mekaniska reparationer eller elektronisk felsökning har vi expertisen att lösa problemet.

Diagnostik: Vi använder den senaste diagnosutrustningen för att snabbt identifiera och lösa eventuella problem med din SEAT.

Originaldelar: Vi använder endast originaldelar för att säkerställa att din SEAT bibehåller sin autentiska kvalitet.

Support: Vårt team finns alltid där för att svara på dina frågor och erbjuda rådgivning om underhåll och service.

Frontbilar - Din Partner för SEAT i Göteborg

Oavsett om du äger en SEAT Leon, SEAT Ibiza, eller någon annan SEAT-modell, är Frontbilar din pålitliga partner. Vi strävar efter att göra din SEAT-upplevelse så smidig och problemfri som möjligt.

Kontakta Oss Idag för Service på Din SEAT

Om din SEAT behöver service, reparation eller om du har några frågor om ditt fordon, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig och säkerställa att din SEAT alltid är i toppskick.

Frontbilar - Din Auktoriserade SEAT-verkstad i Göteborg. Upplev Skillnaden!