Vårdagar hos Frontbilar 5-6April!


Vi på Frontbilar vet hur viktigt det är att vara väl förberedd för våren och sommaren. Därför har vi satt ihop ett brett utbud av produkter och tjänster för att göra ditt bilägande så smidigt och säkert som möjligt. 5-6 April kör heldagar med fokus på att göra din bil redo inför våren och sommaren. Passa på att få en fri health check av din bil i samband med däckskifte, fynda begagnade eller nya vinterhjul till din bil eller boka din nästa service till ett rabatterat pris! Kom förbi oss på Tagenevägen 5-6 April på en fika och kör din bil redo!

När du servar din bil hos Frontbilar i Göteborg får du ALLTID:

  • Fri lånebil 
  • Utvändig tvätt av din bil
  • Om du har svårt att komma till oss erbjuder vi hämta / lämna-service av din bil.

OBS! När vi servar din SEAT, CUPRA eller FIAT Transportbil använder vi alltid originaldelar. 

Kontakta ossSäkra vintern med Frontbilar! Upptäck våra fantastiska erbjudanden under vår lagerrensning: begagnade vinterhjul från 1 500 kr, supererbjudanden på nya vinterhjul, däckskifte med hälsokontroll för endast 199 kr (ordinarie 549 kr). 

Njut av 20% rabatt på torkarblad, specialpriser på takboxar med montering, och oslagbara erbjudanden på extra LED-ljus och LED-ramper. 

Vi på Frontbilar vet hur viktigt det är att vara väl förberedd för vintern. Därför har vi satt ihop ett brett utbud av produkter och tjänster för att göra ditt vinteråkande så smidigt och säkert som möjligt.

Våra begagnade vinterhjul är tillgängliga från endast 1 500 kr, vilket är ett utmärkt sätt att få högkvalitativa vinterdäck till ett förmånligt pris. Om du föredrar helt nya däck, missa inte våra supererbjudanden på vinterhjul som är speciellt utformade för att ge dig överlägsen prestanda och säkerhet på vintervägar.

För din bekvämlighet erbjuder vi också däckskifte inklusive en noggrann hälsokontroll för din bil till ett otroligt pris av 199 kr, vilket är en rejäl rabatt jämfört med vårt ordinarie pris på 549 kr. Detta är ett tillfälle att se till att din bil är i toppskick och redo för tuffa vinterförhållanden.

Vår lagerrensning omfattar även reservdelar och tillbehör till ditt fordon. Du kan nu dra nytta av 20% rabatt på torkarblad, vilket är avgörande för att se tydligt och hålla rutan ren under vinterväder. Dessutom erbjuder vi specialpriser på takboxar, komplett med montering, så att du kan öka din förvaringskapacitet och transportera allt du behöver på ett smidigt sätt.

För de äventyrliga själarna har vi oslagbara erbjudanden på extra LED-ljus och LED-ramper. Dessa produkter är perfekta för att öka din sikt och säkerhet när du kör i mörker eller svåra väderförhållanden. Vår lagerrensning är din chans att uppgradera din bil till vinterförhållandena till otroliga priser.

Kom och besök oss på Frontbilar för att dra nytta av dessa fantastiska erbjudanden och göra dig redo för vintern. Vår passion är att se till att du kör säkert och bekvämt oavsett väder. Missa inte denna chans att spara stort på vinterutrustning och biltjänster.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt center, där vår vänliga och kunniga personal står redo att hjälpa dig med alla dina behov. Tillsammans kan vi se till att du är optimalt utrustad för vintern. Kom till Frontbilar och låt oss hjälpa dig att säkra din körupplevelse i kalla väderförhållanden. Välkommen!