CUPRA Ateca

Köp eller privatleasa CUPRA Ateca hos CUPRA Hisingen | Frontbilar. 

CUPRA Ateca är nästa steg i utvecklingen för modellen som tog marknaden med storm. CUPRA Ateca kommer med numera med 150hk och automat som standard i utförandet för att ge dig som förare maximal upplevelse. CUPRA Ateca är prestandabilen som har komforten från en klassisk SUV, du styr din bil! Med CUPRA Ateca får du inte bara en bil, du får en upplevelse som tar dig på en oförglömlig resa varje gång du sätter dig bakom ratten. 

Men CUPRA Ateca handlar inte bara om prestanda - dess eleganta design och avancerade funktioner gör den till en perfekt följeslagare för alla dina äventyr. De skulpterade linjerna och distinkta frontgrillen ger bilen en sportig och dynamisk look, medan det välutrustade interiören erbjuder komfort och modernitet i varje detalj. 

När det gäller teknologi har CUPRA Ateca allt du behöver och mer. Den senaste infotainment-systemet och skärmen ger dig omedelbar åtkomst till trådlös full link, navigation, musik och kommunikation medan avancerade säkerhetsfunktioner håller dig och dina passagerare skyddade under hela resan. 

Upplev kraften och komforten hos CUPRA Ateca redan idag. Kontakta oss på Frontbilar så hjälper vi dig hitta de upplägg som passar dig bäst. 

Köp eller privatleasa CUPRA Ateca i Göteborg

När man köper, finansierar eller privatleasar en CUPRA  Ateca hos Frontbilar ingår ALLTID "CUPRA Care" som ger dig som kund ett extra värde och säkerhet. I CUPRA Care ingår - Service & CUPRA Mobility (36mån/3000mil) - Går att uppgradera till fler mil, nybilsgaranti 3år (9000mil) samt 3års vagnskadegaranti.

Det är enkelt att äga en CUPRA och vi på Frontbilar erbjuder flera olika möjligheter att köpa din CUPRA Ateca. Vi har de klassiska kontantköpet men för dig som ser efter olika finansieringslösningar har vi bland annat CUPRA Privatleasing och även CUPRA Billån. Nedan finner du en enkel förklaring av de båda för att se vad som kan passa dig och din livssituation. Har du frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig. 

Ta chansen och privatleasa eller köp en ny CUPRA Ateca i Göteborg hos Frontbilar, Årets CUPRA-Återförsäljare 2021 & 2022!


CUPRA Billån - LÄS MER HÄR!

  • Låna upp till 80% av bilens värde
  • Månadsbetalningen beräknas utifrån planerad körsträcka och ränta. 
  • GARANTERAT RESTVÄRDE - Om bilens värde är högre än det garanterade restvärdet när du byter bil kan du flytta över pengarna till en ny bil.
  • 36månaders avtalstid

CUPRA Privatleasing - LÄS MER HÄR!

  • Välj mellan 12,24 och 36 månader
  • 0kr kontantinsats. Sänk månadskostnaden med 300kr vid 10.000kr kontant. 
  • Du bestämmer körsträcka. OBS! Annonserade priser utgår från 1000mil/år
  • Ett smidigt bilägande, du lämnar tillbaka bilen vid avtalets slut
  • Alltid en ny och pålitlig bil

Är du intresserad av en CUPRA Ateca? Tveka inte att kontakta oss på Frontbilar så hjälper vi dig ta fram de bästa upplägget för dig. 

CUPRA CONNECT

Med CUPRA CONNECT-appen kan du hålla kontakt med din Ateca var du än är – via din smartphone eller dator, eller direkt från den högupplösta 9,25"-infotainmentdisplayen.

Släpp loss kraften

Prestanda, känsla och tanke bakom allt! Provkör CUPRA Ateca idag. 

Provkör CUPRA Ateca
300 hk

Upp till

4.9 s

0–100 km/h:

485 liter

Lastutrymme:

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Upplev CUPRA, på riktigt. Beställ din offert genom länken nedan!