CUPRA Born

Köp eller privatleasa CUPRA Born hos CUPRA Hisingen | Frontbilar. 

Upptäck CUPRAs banbrytande ELbil CUPRA Born hos Frontbilar. CUPRA Born är CUPRAs första modell och bil på 100% EL. CUPRA Born är en ELbil som andas CUPRAs identitet rakt igenom, sportig känsla, prestanda och fantastisk design. Hållbarhet möter kraft och kombineras med ren elektrisk prestanda. Lägg därtill en dynamiska och atletiska designen så har CUPRA skapat en mäktig körupplevelse för dig som förare. En ELbil utöver de vanliga helt enkelt. 

CUPRA Born finns med två batterialternativ. En med 58kwh och 204hk med en räckvidd upp till 42 mil per laddning och en med 77kwh med en räckvidd upp till 55mil per laddning. CUPRA Born kommer med den senaste tekniken med bland annat Head-Up Display (HUD) med AR-teknik för en än bättre upplevelse. Med sina avancerade förarassistanssystem och högkvalitativa säkerhetsfunktioner kan du som förare känna dig trygg på vägen. Lägg därtill att Born är en del av CUPRAs engagemang för en grönare framtid med minskad miljöpåverkan och hållbar produktion. Du hittar flera återvunna material i en CUPRA Born som skapar en känsla och premiumkänsla.

CUPRA Born är fullt uppkopplad till din telefon via My CUPRA-appen där du får full kontroll över din Born och dess funktioner. 

Köp eller privatleasa CUPRA Born i Göteborg

När man köper, finansierar eller privatleasar en CUPRA Born hos Frontbilar ingår ALLTID "CUPRA Care" som ger dig som kund ett extra värde och säkerhet. I CUPRA Care ingår - Service & CUPRA Mobility (36mån/3000mil) - Går att uppgradera till fler mil, nybilsgaranti 3år (9000mil) & 3år vagnskadegaranti.

Det är enkelt att äga en CUPRA och vi på Frontbilar erbjuder flera olika möjligheter att köpa din CUPRA Born. Vi har de klassiska kontantköpet men för dig som ser efter olika finansieringslösningar har vi bland annat CUPRA Privatleasing och även CUPRA Billån. Nedan finner du en enkel förklaring av de båda för att se vad som kan passa dig och din livssituation. Har du frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig. 

Ta chansen och privatleasa eller köp en ny CUPRA Born i Göteborg hos Frontbilar, Årets CUPRA-Återförsäljare 2021 & 2022!


CUPRA Billån - LÄS MER HÄR!

  • Låna upp till 80% av bilens värde
  • Månadsbetalningen beräknas utifrån planerad körsträcka och ränta. 
  • GARANTERAT RESTVÄRDE - Om bilens värde är högre än det garanterade restvärdet när du byter bil kan du flytta över pengarna till en ny bil.
  • 36månaders avtalstid

CUPRA Privatleasing - LÄS MER HÄR!

  • Välj mellan 12,24 och 36 månader
  • 0kr kontantinsats. Sänk månadskostnaden med 300kr vid 10.000kr kontant. 
  • Du bestämmer körsträcka. OBS! Annonserade priser utgår från 1000mil/år
  • Ett smidigt bilägande, du lämnar tillbaka bilen vid avtalets slut
  • Alltid en ny och pålitlig bil

Är du intresserad av en CUPRA Born? Tveka inte att kontakta oss på Frontbilar så hjälper vi dig ta fram de bästa upplägget för dig. Känsla rakt igenom

CUPRA är den perfekta mixen av sportig energi, verklig tävlingsanda och design av högsta kvalité. Allt detta är samlat i CUPRA Born på ett perfekt sätt.

CUPRA Born 58kwh

Privatleasing fr.3.795kr/mån*, CUPRA Billån fr.2.745kr/mån**

CUPRA Born 58kwh E-boost

Privatleasing fr.4.095kr/mån*, CUPRA Billån fr.2.985kr/mån**

CUPRA Born 77kwh

Förmånsvärde fr. 2.383kr/mån, CUPRA Billån fr.3.255kr/mån**

100% eldriven. Ostoppbar impuls.

Prestanda, känsla och tanke bakom allt! Bekanta dig närmare med den första ELbilen från CUPRA!

Provkör CUPRA Born
204 hk

Max. effekt

427 km

Elektrisk räckvidd 

2,9 s

Acceleration (0-50 km/h)

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Upplev CUPRA, på riktigt, hos Frontbilar i Göteborg.