CUPRA Formentor

Köp eller privatleasa en CUPRA Formentor hos CUPRA Hisingen | Frontbilar. 

CUPRA Formentor är bilen med 100% CUPRA DNA. En kupé-SUV som andas allt CUPRA står för. Prestanda, stil, känsla och körglädje. CUPRA Formentor är bilen som är designad för att leverera en prestanda och körkänsla på vägen. Formentor är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner, modernt infotainmentsystem och smarta körfunktioner som skapar en enorm körglädje för dig som förare. Med sin iögonfallande design är det en bil som får folk att reagera.

CUPRA Formentor är en perfekt bil för såväl privatpersonen som tjänstebilsföraren då den kommer i flera olika utföranden och motoralternativ och är en fröjd att köra. Med våra olika paketeringar kan vi förse både privatpersonen och tjänstebilsföraren med de optimala uppläggen för varje individ. Vår 245hk plug-in hybrid har med sitt låga förmånsvärde, förmånliga utrustningsalternativ och fantastiska körupplevelse blivit en omåttligt populär tjänstebil. TSI150hk har tagit privatleasingkunden med storm med sin fantastiska paketering och månadskostnad, man får helt enkelt en extremt mycket bil och körkänsla för pengarna. Och våra värstingmotorer TSI310 och TSI390  (med 5 cylindrig motor) lever upp till riktigt extrem prestanda och prestation. CUPRA Formentor har helt enkelt något för alla, som vill ha en bil med pondus, utseende och känsla! Välj de motoralternativ som passar dig bäst!

Är du intresserad av att veta mer om våra tjänstebilsupplägg?

Läs mer här!

När man köper, finansierar eller privatleasar en CUPRA Formentor hos Frontbilar ingår ALLTID "CUPRA Care" som ger dig som kund ett extra värde och säkerhet. I CUPRA Care ingår - Service & CUPRA Mobility (36mån/3000mil) - Går att uppgradera till fler mil, nybilsgaranti 3år (9000mil) & 3år vagnskadegaranti.

Det är enkelt att äga en CUPRA och vi på Frontbilar erbjuder flera olika möjligheter att köpa din CUPRA Formentor. Vi har de klassiska kontantköpet men för dig som ser efter olika finansieringslösningar har vi bland annat CUPRA Privatleasing och även CUPRA Billån. Nedan finner du en enkel förklaring av de båda för att se vad som kan passa dig och din livssituation. Har du frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig. 

Ta chansen och privatleasa eller köp en ny CUPRA Formentor i Göteborg hos Frontbilar, Årets CUPRA-Återförsäljare 2021 & 2022!


CUPRA Billån - LÄS MER HÄR!

  • Låna upp till 80% av bilens värde
  • Månadsbetalningen beräknas utifrån planerad körsträcka och ränta. 
  • GARANTERAT RESTVÄRDE - Om bilens värde är högre än det garanterade restvärdet när du byter bil kan du flytta över pengarna till en ny bil.
  • 36månaders avtalstid

CUPRA Privatleasing - LÄS MER HÄR!

  • Välj mellan 12,24 och 36 månader
  • 0kr kontantinsats. Sänk månadskostnaden med 300kr vid 10.000kr kontant. 
  • Du bestämmer körsträcka. OBS! Annonserade priser utgår från 1000mil/år
  • Ett smidigt bilägande, du lämnar tillbaka bilen vid avtalets slut
  • Alltid en ny och pålitlig bil

Är du intresserad av en CUPRA Formentor? Tveka inte att kontakta oss på Frontbilar så hjälper vi dig ta fram de bästa upplägget för dig. Utforska de kraftfulla Motoralternativen och våra olika erbjudanden för CUPRA Formentor. Från TSI150hk till Högpresterande TSI390hk och Miljövänlig Plug-inhybrid med 245hk.

TSI150hk Automat

Läs mer om våra erbjudanden på Formentor TSI150hk HÄR!

TSI310 & 390hk

Läs mer om våra erbjudanden på Formentor TSI310 & 390hk HÄR!

Plug-in hybrid 245hk

Läs mer om våra erbjudanden på Formentor e-hybrid 245hk HÄR!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Upplev CUPRA, på riktigt, hos Frontbilar i Göteborg!