CUPRA Leon Sportstourer

Köp eller privatleasa CUPRA Leon hos CUPRA Hisingen | Frontbilar. 

CUPRA Leon kombinerar kraftfull prestanda med en känsla av stil och elegans. Låt oss på Frontbilar hjälpa dig bygga den CUPRA Leon som passar dig och dina förutsättningar bäst. CUPRA Leon kommer som både halv & helkombi där CUPRA Leon Sportstourer är en perfekt kombination för tjänstebilsföraren och familjen. 

CUPRA Leon kommer med flera valmöjligheter på motoralternativ. Vi har vår storsäljare på privatleasing CUPRA Leon Sportstourer eTSI150hk, mildhybrid med automat och gott om lastutrymme. Perfekt för såväl familjen som tjänstebilsföraren. Och med vår privatleasingpaketring får du en riktigt attraktiv månadskostnad. Sen har vi tjänstebilsfavoriten CUPRA Leon Sportstourer e-Hybrid 245hk med samma förmånliga lastutrymme, kaxiga design och känsla men lägg där till ett ännu lägre förmånsvärde samt upp till 58km på ren el. Sist men inte minst har vi vår riktiga prestanda modell TSI310hk, du får alla fördelar av en kombi OCH du får prestandan från en sportbil. Ren körglädje helt enkelt!

Samtliga alternativ kan paketeras med förmånliga alternativ för såväl privatperson som företag och tjänstebilslösning. 

CUPRA Leon ger dig som förare en körupplevelse utöver de vanliga. Med sin sportiga känsla, avancerade teknik och känsla för detaljer är CUPRA Leon en bil som gör avtryck. Lägg därtill dess avancerade säkerhetsfunktioner och system så har du en fantastisk och säker körupplevelse. CUPRA Leon är utformad för att hjälpa dig och hålla dig trygg på vägen. 

Besök Sveriges största CUPRA Garage på Tagenevägen i Göteborg och upplev CUPRA Leon och låt oss hjälpa dig hitta din nya bil. 

Är du intresserad av att veta mer om våra tjänstebilsupplägg?

Läs mer här!

När man köper, finansierar eller privatleasar en CUPRA Leon hos Frontbilar ingår ALLTID "CUPRA Care" som ger dig som kund ett extra värde och säkerhet. I CUPRA Care ingår - Service & CUPRA Mobility (36mån/3000mil) - Går att uppgradera till fler mil, nybilsgaranti 3år (9000mil) & 3år vagnskadegaranti.

Det är enkelt att äga en CUPRA och vi på Frontbilar erbjuder flera olika möjligheter att köpa din CUPRA Leon. Vi har de klassiska kontantköpet men för dig som ser efter olika finansieringslösningar har vi bland annat CUPRA Privatleasing och även CUPRA Billån. Nedan finner du en enkel förklaring av de båda för att se vad som kan passa dig och din livssituation. Har du frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig. 

Ta chansen och privatleasa eller köp en ny CUPRA Leon i Göteborg hos Frontbilar, Årets CUPRA-Återförsäljare 2021 & 2022!


CUPRA Billån - LÄS MER HÄR!

  • Låna upp till 80% av bilens värde
  • Månadsbetalningen beräknas utifrån planerad körsträcka och ränta. 
  • GARANTERAT RESTVÄRDE - Om bilens värde är högre än det garanterade restvärdet när du byter bil kan du flytta över pengarna till en ny bil.
  • 36månaders avtalstid

CUPRA Privatleasing - LÄS MER HÄR!

  • Välj mellan 12,24 och 36 månader
  • 0kr kontantinsats. Sänk månadskostnaden med 300kr vid 10.000kr kontant. 
  • Du bestämmer körsträcka. OBS! Annonserade priser utgår från 1000mil/år
  • Ett smidigt bilägande, du lämnar tillbaka bilen vid avtalets slut
  • Alltid en ny och pålitlig bil

Är du intresserad av en CUPRA Leon? Tveka inte att kontakta oss på Frontbilar så hjälper vi dig ta fram de bästa upplägget för dig. Välj din CUPRA Leon

CUPRA Leon – Komfort & känsla kombinerat. Upptäck våra Motoralternativ:

CUPRA Leon Sportstourer eTSI150hk

CUPRA Privatleasing fr.3.895kr/mån*, CUPRA Billån fr.1.960kr/mån, 

CUPRA Leon Sportstourer TSI310hk

CUPRA Billån fr. 3.030kr/mån**, Förmånsvärde fr. 3.959kr/mån

CUPRA Leon Sportstourer Plug-in Hybrid 245hk

CUPRA Billån fr. 3.950kr/mån**, Förmånsvärde fr.2.824kr/mån

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Upplev CUPRA, på riktigt. Beställ din offert genom länken nedan!