CUPRA Tavascan

Köp eller privatleasa CUPRA Tavascan hos CUPRA Hisingen | Frontbilar. 

CUPRA Tavascan är EL-SUVEN som kommer ta marknaden med storm. Lansering sker under 2024. Skicka in din intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig så fort vi har mer information om priser, leveranstid och annan viktig information.

Köp eller privatleasa CUPRA Tavascan i Göteborg

När man köper, finansierar eller privatleasar en CUPRA Tavascan hos Frontbilar ingår ALLTID "CUPRA Care" som ger dig som kund ett extra värde och säkerhet. I CUPRA Care ingår - Service & CUPRA Mobility (36mån/3000mil) - Går att uppgradera till fler mil, nybilsgaranti 3år (9000mil) & 3år vagnskadegaranti.

Det är enkelt att äga en CUPRA och vi på Frontbilar erbjuder flera olika möjligheter att köpa din CUPRA Tavascan. Vi har de klassiska kontantköpet men för dig som ser efter olika finansieringslösningar har vi bland annat CUPRA Privatleasing och även CUPRA Billån. Nedan finner du en enkel förklaring av de båda för att se vad som kan passa dig och din livssituation. Har du frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig. 

Ta chansen och privatleasa eller köp en ny CUPRA Tavascan i Göteborg hos Frontbilar, Årets CUPRA-Återförsäljare 2021 & 2022!


CUPRA Billån - LÄS MER HÄR!

  • Låna upp till 80% av bilens värde
  • Månadsbetalningen beräknas utifrån planerad körsträcka och ränta. 
  • GARANTERAT RESTVÄRDE - Om bilens värde är högre än det garanterade restvärdet när du byter bil kan du flytta över pengarna till en ny bil.
  • 36månaders avtalstid

CUPRA Privatleasing - LÄS MER HÄR!

  • Välj mellan 12,24 och 36 månader
  • 0kr kontantinsats. Sänk månadskostnaden med 300kr vid 10.000kr kontant. 
  • Du bestämmer körsträcka. OBS! Annonserade priser utgår från 1000mil/år
  • Ett smidigt bilägande, du lämnar tillbaka bilen vid avtalets slut
  • Alltid en ny och pålitlig bil

Är du intresserad av en CUPRA Tavascan? Tveka inte att kontakta oss på Frontbilar så hjälper vi dig ta fram de bästa upplägget för dig. 

Självförverkligande

En designfilosofi som inspirerar till en elegant och strömlinjeformad exteriör med progressiva interiördetaljer.

Ny definition av prestanda


Nya CUPRA Tavascan revolutionerar körupplevelsen med fokus på frihetskänsla. En räckvidd på upp till 547 km* samt möjlighet att ladda från 0–100 km på endast 7 minuter*.

*Laddtiderna varierar beroende på följande faktorer: ytter- och batteritemperatur, maximal spänning för ditt laddningssystem och dess aktuella skick, samt batteriets skick och användning av annan elektrisk utrustning i bilen under laddning


Intresseanmälan CUPRA Tavascan
250 kW

Max. effekt

547 km

Elektrisk räckvidd 

5,6 s

Acceleration (0-100 km/h)

Ren kraft, inifrån och ut

En modernt utformad konsol i Dark Ice Metal och med skålade säten i Dark Night mikrofiber för en optimal körupplevelse.Elbilars Räckvidd: Vad Du Behöver Veta

För många är övergången till elbilar en spännande resa mot en mer hållbar och miljövänlig framtid. En av de mest grundläggande frågorna när det kommer till elbilar är: "Hur lång är räckvidden?" Svaret är inte helt enkelt, eftersom flera faktorer påverkar den exakta räckvidden.

Rutt: Den sträcka du planerar att köra kan ha en betydande inverkan på din elbils räckvidd. Kuperade terränger och många stopp kan minska räckvidden, medan en rak motorväg kan göra att du når längre.
Väderförhållanden: Väder och temperatur påverkar batteriets prestanda. Kalla vintrar kan leda till kortare räckvidd medan milda sommardagar kan förbättra den.
Last: Att ha många passagerare eller tungt bagage ombord kan minska räckvidden då bilen behöver mer kraft för att förflytta sig.
Batteriets Ålder och Skick: Äldre batterier har ofta mindre kapacitet än nya. Underhåll och vård av batteriet är viktigt för att upprätthålla optimal prestanda.
Tillvalsutrustning: Vissa tillval, som större fälgar eller däck med högre rullmotstånd, kan minska räckvidden.
Användning av Energidrivna System: Att använda energikrävande system som värme, luftkonditionering och stolsvärme kan påverka räckvidden.
Körsätt: Ditt körsätt spelar också en roll. En aggressiv körstil med snabba accelerationer och hastiga inbromsningar kan minska räckvidden.

Det är viktigt att notera att den angivna räckvidden vanligtvis beräknas enligt standardiserade testförhållanden enligt WLTP-standarden. Dessa testförhållanden säkerställer att räckvidden är jämförbar mellan alla elbilar på marknaden. Det är dock viktigt att förstå att din verkliga räckvidd kan variera baserat på ovanstående faktorer.

För att få mer detaljerad information om räckvidden för en specifik elbil och för att utforska alternativ för laddning och elektrifiering, besök vår särskilda elektrifieringssida på cupraofficial.se. Vi är här för att stödja din övergång till en elektrisk framtid och svara på alla dina frågor om elbilar och räckvidd.


Hur laddas CUPRA Tavascan?

Du kan ladda nya CUPRA Tavascan hemma, på resan eller på resmålet. Ladda hemma med en laddbox, tex en CUPRA Charger by Elli.


Hur lång tid tar det att ladda en CUPRA Tavascan?

Beroende på typ av laddning kan det ta från några minuter till några timmar att ladda CUPRA Tavascan. På en snabbladdningsstation kan du ladda upp till 100 km körsträcka på 7 minuter**, vilket är perfekt när du vill ta en kopp kaffe. Mer information hittar du på den speciella elektrifieringssidan på cupraofficial.se


Är ägandekostnaden billigare för en elbil jämfört med en förbränningsmotor?

Den största skillnaden ligger i förbrukningen. Kostnaden för el är vanligtvis lägre än den för bensin eller diesel. Tack vare detta kan vi köra 100 km för mindre än ca 20 sek (med reservation för prisjustering) eller till och med ladda batterierna med ett vanligt solcellssystem. Dessutom har en elbil lägre underhållskostnader än en förbränningsmotor eftersom den har färre delar, vilket innebär mindre slitage.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Upplev CUPRA, på riktigt. Beställ din offert genom länken nedan!