Upptäck Nya CUPRA Formentor 2024

Köp eller privatleasa en ny CUPRA Formentor hos CUPRA Hisingen | Frontbilar. 

Nya CUPRA Formentor 2024 tar nästa kliv i utvecklingen av vår storsäljare. Nya Formentor är en SUV som förkroppsligar en perfekt balans mellan kraft, design och teknologi. Med en imponerande motoruppsättning som erbjuder upp till 310 hk, fyrhjulsdrift och adaptiv chassikontroll får du en körupplevelse som verkligen sticker ut. Formentor erbjuder även en plug-in hybridvariant med över 100 km räckvidd på el, vilket gör den både kraftfull och miljövänlig. Lägg därtill det nya motoralternativ med mildhybridsteknik på 150hk. 

Vill du uppleva CUPRA Formentor själv? Besök Frontbilar och boka en provkörning idag. Vårt team av CUPRA Masters är redo att hjälpa dig upptäcka alla fantastiska funktioner och fördelar med denna unika SUV. Oavsett om du söker en bil för spännande körupplevelser, daglig pendling eller familjeäventyr, är CUPRA Formentor det perfekta valet.

Är du intresserad av att veta mer om våra tjänstebilsupplägg?

Läs mer här!

När man köper, finansierar eller privatleasar en ny CUPRA Formentor hos Frontbilar ingår ALLTID "CUPRA Care" som ger dig som kund ett extra värde och säkerhet. I CUPRA Care ingår - Service & CUPRA Mobility (36mån/3000mil) - Går att uppgradera till fler mil, nybilsgaranti 3år (9000mil) & 3år vagnskadegaranti.

Det är enkelt att äga en CUPRA och vi på Frontbilar erbjuder flera olika möjligheter att köpa din CUPRA Formentor. Vi har de klassiska kontantköpet men för dig som ser efter olika finansieringslösningar har vi bland annat CUPRA Privatleasing och även CUPRA Billån. Nedan finner du en enkel förklaring av de båda för att se vad som kan passa dig och din livssituation. Har du frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig. 

Ta chansen och privatleasa eller köp en ny CUPRA Formentor i Göteborg hos Frontbilar, Årets CUPRA-Återförsäljare 2021, 2022 & 2023!


CUPRA Billån - LÄS MER HÄR!

  • Låna upp till 80% av bilens värde
  • Månadsbetalningen beräknas utifrån planerad körsträcka och ränta. 
  • GARANTERAT RESTVÄRDE - Om bilens värde är högre än det garanterade restvärdet när du byter bil kan du flytta över pengarna till en ny bil.
  • 36månaders avtalstid

CUPRA Privatleasing - LÄS MER HÄR!

  • Välj mellan 12,24 och 36 månader
  • 0kr kontantinsats. Sänk månadskostnaden med 300kr vid 10.000kr kontant. 
  • Du bestämmer körsträcka. OBS! Annonserade priser utgår från 1000mil/år
  • Ett smidigt bilägande, du lämnar tillbaka bilen vid avtalets slut
  • Alltid en ny och pålitlig bil

Är du intresserad av en CUPRA Formentor? Tveka inte att kontakta oss på Frontbilar så hjälper vi dig ta fram de bästa upplägget för dig. Design som Fångar Blicken

Formentors exteriör är skapad för att imponera. Med dynamiska linjer, en aggressiv frontgrill och eleganta detaljer som belyst CUPRA-logotyp och LED-bakljus, står denna bil ut på vägarna. Tillgängliga färger inkluderar allt från den sofistikerade "Century Bronze Matt" till den stilrena "Glacial White".

Utforska de kraftfulla Motoralternativen och våra olika erbjudanden för Nya CUPRA Formentor. 

Nya CUPRA Formentor eTSI150hk

Läs mer om våra erbjudanden på Formentor eTSI150hk HÄR!

Nya CUPRA Formentor e-hybrid 204hk – Försäljningsstart Q3

Läs mer om våra erbjudanden på Formentor e-hybrid 204hk HÄR!

Nya CUPRA Formentor VZ e-Hybrid 272hk – Försäljningsstart v23

Läs mer om våra erbjudanden på Formentor VZ e-Hybrid 272hk HÄR!

Nya CUPRA Formentor VZ TSI 333hk DSG 4drive – Försäljningstart Q3

Läs mer om våra erbjudanden på Formentor VZ TSI 333hk DSG 4drive HÄR!

Prestanda för Alla Behov

Oavsett om du väljer en bensin- eller hybridmotor, garanterar Formentor en kraftfull prestanda. Med racinginspirerad kraft och ett tryggt grepp på vägarna, kombinerar denna SUV smidighet och stabilitet på ett sätt som få andra bilar kan matcha. 

Säkerhet och Komfort

Säkerheten är alltid prioriterad med Formentor. Utrustad med de senaste säkerhetssystemen, inklusive adaptiv farthållare, filhållningsassistans och trötthetsvarnare, kan du känna dig trygg på varje resa. De ergonomiska sätena och den avancerade klimatanläggningen gör varje färd bekväm och avkopplande

Interiör och Teknologi i Världsklass

Interiören i Formentor är en blandning av lyx och högteknologi. En 12,9-tums pekskärm med CUPRA CONNECT ger dig full kontroll över bilens funktioner, inklusive navigering och underhållning. My CUPRA-appen gör det enkelt att hantera bilens inställningar direkt från din smartphone, vilket ger en sömlös upplevelse både inne och ute.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Provkör Nya CUPRA Formentor hos CUPRA Hisingen|Frontbilar – Årets Återförsäljare 20,21,22 & 23!