Upptäck Nya CUPRA Leon 2024 hos Frontbilar

Köp eller privatleasa CUPRA Leon hos CUPRA Hisingen | Frontbilar. 

Den nya CUPRA Leon Sportstourer 2024 erbjuder en enastående kombination av kraft, stil och avancerad teknik. Med upp till 272 hk och en elektrisk räckvidd på över 100 km i laddhybridversionen, levererar denna sportiga kombi både hög prestanda och miljömedvetenhet. Oavsett om du väljer bensin med mildhybrid eller laddhybrid, kan du förvänta dig en dynamisk körupplevelse.

Vill du uppleva CUPRA Leon Sportstourer själv? Besök Frontbilar och boka en provkörning idag. Våra CUPRA Masters är redo att hjälpa dig upptäcka alla fantastiska funktioner och fördelar med denna unika sportiga kombi. Oavsett om du söker en bil för spännande körupplevelser, daglig pendling eller familjeäventyr, är CUPRA Leon Sportstourer det perfekta valet.

Är du intresserad av att veta mer om våra tjänstebilsupplägg?

Läs mer här!

När man köper, finansierar eller privatleasar en CUPRA Leon hos Frontbilar ingår ALLTID "CUPRA Care" som ger dig som kund ett extra värde och säkerhet. I CUPRA Care ingår - Service & CUPRA Mobility (36mån/3000mil) - Går att uppgradera till fler mil, nybilsgaranti 3år (9000mil) & 3år vagnskadegaranti.

Det är enkelt att äga en CUPRA och vi på Frontbilar erbjuder flera olika möjligheter att köpa din CUPRA Leon. Vi har de klassiska kontantköpet men för dig som ser efter olika finansieringslösningar har vi bland annat CUPRA Privatleasing och även CUPRA Billån. Nedan finner du en enkel förklaring av de båda för att se vad som kan passa dig och din livssituation. Har du frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig. 

Ta chansen och privatleasa eller köp en ny CUPRA Leon i Göteborg hos Frontbilar, Årets CUPRA-Återförsäljare 2021 & 2022!


CUPRA Billån - LÄS MER HÄR!

  • Låna upp till 80% av bilens värde
  • Månadsbetalningen beräknas utifrån planerad körsträcka och ränta. 
  • GARANTERAT RESTVÄRDE - Om bilens värde är högre än det garanterade restvärdet när du byter bil kan du flytta över pengarna till en ny bil.
  • 36månaders avtalstid

CUPRA Privatleasing - LÄS MER HÄR!

  • Välj mellan 12,24 och 36 månader
  • 0kr kontantinsats. Sänk månadskostnaden med 300kr vid 10.000kr kontant. 
  • Du bestämmer körsträcka. OBS! Annonserade priser utgår från 1000mil/år
  • Ett smidigt bilägande, du lämnar tillbaka bilen vid avtalets slut
  • Alltid en ny och pålitlig bil

Är du intresserad av en CUPRA Leon? Tveka inte att kontakta oss på Frontbilar så hjälper vi dig ta fram de bästa upplägget för dig. Utforska de kraftfulla Motoralternativen och våra olika erbjudanden för CUPRA Leon.

CUPRA Leon eTSI 150hk DSG

Läs mer om våra erbjudanden på CUPRA Leon eTSI 150hk DSG HÄR!

CUPRA Leon e-hybrid 204hk – Försäljningsstart Q3

Läs mer om våra erbjudanden på CUPRA Leon e-hybrid 204hk HÄR!

CUPRA Leon VZ e-hybrid 272hk – Försäljningstart V22

Läs mer om våra erbjudanden på CUPRA Leon VZ e-hybrid 272hk HÄR!

CUPRA Leon VZ TSI300hk & 333hk DSG – Försäljningsstart Q3

Läs mer om våra erbjudanden på CUPRA Leon VZ TSI300hk & 333hk DSG HÄR!

Stilfull och Funktionell Design

Leon Sportstourers exteriör är både elegant och funktionell. Med sina skarpa linjer, uppdaterade bakre stötfångare och högteknologiska baklyktor är denna bil designad för att imponera. De olika färgalternativen, från sofistikerade "Century Bronze Matt" till klassiska "Glacial White", låter dig anpassa bilen efter din personliga stil.

Luxuriös och Teknologiskt Avancerad Interiör

Interiören i Leon Sportstourer är både lyxig och högteknologisk. Den sofistikerade designen kompletteras av material av högsta kvalitet och racinginspirerade stolar med ultimat sidostöd. Med en 12,9-tums infotainmentskärm och CUPRA CONNECT-systemet får du tillgång till onlinekartor, underhållning och röststyrning, vilket gör varje resa både bekväm och underhållande.

Smart Uppkoppling och Komfort

Med My CUPRA-appen kan du enkelt hantera din bils inställningar och laddning direkt från din smartphone. CUPRA CONNECT erbjuder en sömlös integration av bilens funktioner, vilket ger dig maximal kontroll och en smidig körupplevelse. De senaste säkerhetsfunktionerna, inklusive adaptiv farthållare, filhållningsassistans och trötthetsvarnare, säkerställer att du alltid kör tryggt.

Rymlig och Anpassningsbar

Med upp till 1450 liter lastutrymme är Leon Sportstourer idealisk för både vardagsliv och äventyr. Den anpassningsbara interiören och de många fälgalternativen gör det enkelt att skräddarsy bilen efter dina behov. Välj mellan olika fälgar som "Hailstorm Copper" och "Polar Copper" för att ge din bil en personlig touch.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Upplev NYA CUPRA Leon, på riktigt. Beställ din offert genom länken nedan!