Kliv in i framtiden med Frontbilar

Vi på Frontbilar tar klivet in i framtiden och utvecklar våra digitala plattformar ytterligare för att underlätta för dig som kund. Vi erbjuder videokommunikation som ett alternativ till att besöka oss på plats. Detta för att du som kund ska kunna se och förstå den bil du är intresserad av, oavsett vart du befinner dig i världen. Vi erbjuder vi även FRI hemleverans av din bil inom Göteborg med omnejd.

Hur fungerar det att köpa sin bil via videosamtal? Hur kommer jag i kontakt med Frontbilar?

Du tar först kontakt med oss via mail, info@frontbilar.se, eller via telefon 031-577 400. Därifrån kommer vi att stämma av med dig vilket sätt som passar dig bäst att upptäcka bilarna. Det finns flera olika digitala möjligheter där Facetime är vår vanligaste plattform för videosamtal men vi har också möjlighet till flera andra såsom Whatsapp, Messenger eller Skype. Vi använder helt enkelt det som passar dig bäst!

Hur går affären till?

1. När du har träffat vår säljare via videosamtal och bestämt vilken din framtida bil kommer att bli, så får du ett avtal på mail.

2. Ihop med säljaren, över video eller vanligt samtal, går ni över villkoren och detaljerna för affären så att båda parter är överens.

3. Avtalet signeras och skickas tillbaka till säljaren.

Privatvisning i hallen

  • Bilhallen har öppet som vanligt med möjlighet att få den helt för dig själv.
  • Du bokar en tid här eller via 031-577 400 och får både bilhall och säljaren för dig själv.

Kontakta oss på telefon 031-577 400 så berättar vi mer.

Fri Hemleverans

När du köper, eller leasar, en bil av oss på Frontbilar erbjuder vi även fri hemleverans inom Göteborg med omnejd. Allt för att underlätta för dig som kund.

Vilka erbjudanden har vi?

Nedan finner ni utplock av våra attraktiva erbjudanden.