Här hittar du sommarens vassaste CUPRA-erbjudanden!

Frontbilar är en av Sveriges enskilt största återförsäljare av CUPRA. Vi på Frontbilar är experter på CUPRA och hjälper dig i din bilaffär hela vägen. Så är du på jakt efter en CUPRA eller kanske bara vill lära dig mer om detta fantastiska märke? Varmt välkommen till Sveriges största CUPRA Garage och Årets CUPRA-återförsäljare 2021, 2022 & 2023!

CUPRA närmare än någonsin

- Upplev CUPRAs värld, på riktigt, i Sveriges största CUPRA Garage hos CUPRA Hisingen | Frontbilar i Göteborg.Utforska CUPRA Hisingen med Frontbilar - Din Auktoriserade CUPRA-återförsäljare i Göteborg

Frontbilar Göteborg hälsar dig välkommen till vår exklusiva CUPRA Hisingen-destination, där vi stolt representerar CUPRA, en av de mest innovativa och prestigefyllda bilmärkena i världen. Som din auktoriserade CUPRA-återförsäljare i Göteborg strävar vi alltid efter att erbjuda exceptionell service, spännande modeller och en unik upplevelse för dig som kund. Välkommen till CUPRA Hisingen hos Frontbilar, där kraft, elegans och prestanda förenas i en biltillverkare som är född ur passionen för motorsport och design.

CUPRA - En Symfoni av Kraft och Elegans

CUPRA är mycket mer än ett bilmärke. Det är en livsstil, en utmaning och ett uttryck för din passion för körning. Varje CUPRA-fordon är resultatet av avancerad ingenjörskonst och avancerad teknik som ger dig en unik körglädje. Oavsett om du letar efter en sportig hatchback, en kraftfull SUV eller en prestandabil i världsklass har CUPRA det du behöver.

CUPRAs modellutbud

Frontbilar Göteborg erbjuder ett imponerande modellutbud av CUPRA-bilar som är redo att erövra Göteborgs vägar. Utforska CUPRA-modellerna som inkluderar:

CUPRA Formentor: En kompakt SUV med dynamisk design och kraftfulla motoralternativ. Den kombinerar elegans med prestanda och är redo att leverera en enastående körglädje.

CUPRA Leon: Den sportiga familjebilen, tjänstebilen och även prestandabilen kommer som både hel och halvkombi. Finns såväl med kraftfull bensinmotor på 310hk och som mer miljövänligt alternativ i mildhybrid och plug-in hybrid. 

CUPRA Born: Den senaste tillskottet i CUPRA-familjen. CUPRA Born är en elbil som kombinerar innovation och prestanda med hållbarhet.

CUPRA Tavascan: Den senaste elbilen från CUPRA som levererar spännande prestanda och avancerad teknik med nollutsläpp. Lansering sker i början av 2024.

Din CUPRA-destination

Frontbilar Göteborg är stolta över att vara din självklara CUPRA-destination. Vår dedikerade personal är passionerad för CUPRA och är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta CUPRA-modellen som matchar din livsstil och körförväntningar. Vi erbjuder även förmånliga finansieringsalternativ och skräddarsydda lösningar för att göra din CUPRA-upplevelse ännu bättre.

Service och Underhåll

För att hålla din CUPRA i toppskick erbjuder vi auktoriserad service och underhåll. Våra erfarna tekniker är specialiserade på CUPRA-fordon och använder bara original reservdelar för att säkerställa högsta kvalitet och prestanda.

Besök Oss Idag

Frontbilar Göteborg och CUPRA Hisingen är din bildestination i Göteborg. Kom och besök oss idag för att uppleva kraften, elegansen och prestandan hos CUPRA. Vårt exklusiva CUPRA Garage är utformat för att ge dig en inblick i CUPRAs värld, och vårt team är redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att välja din drömbil.

Frontbilar din CUPRA destination i Göteborg

Frontbilar Göteborg och CUPRA Hisingen är stolta över att vara din auktoriserade CUPRA-återförsäljare i Göteborg. Besök oss idag och upptäck kraften, elegansen och prestandan hos CUPRA. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt CUPRA Garage och guida dig genom CUPRAs spännande värld.


CUPRA Hisingen | Frontbilar i Göteborg

- Upplev CUPRAs värld, på riktigt, i Sveriges största CUPRA Garage.