Finansiering

Vi samarbetar med följande finansieringsbolag:

DNB

DNB hjälper dig som privatperson eller företag att förverkliga dina planer oavsett om det gäller små eller stora bilar. Vi hjälper dig snabbt och smidigt med finansieringen av din bil, samt anpassar finansieringen utifrån dina behov och bilens andrahandsvärde.

Läs mer om DNB

Santander

Santander har lånet för dig oavsett om du behöver en praktisk familjebil eller drömmer om att susa fram på landsvägen med din nya sportbil. Här får du ett förmånligt billån som är skräddarsytt för dig och din bil. Kreditbeskedet får du på ett par minuter, direkt i bilhallen.

Läs mer om Santander

SEAT Financial Services

När du sätter dig bakom ratten i en SEAT, kan du se fram emot mer än en biltur. Förvänta dig en upplevelse. Du förstår, vår filosofi handlar inte bara om att producera högteknologiska bilar idag. Vi vill också öka körglädjen på vägarna långt in i framtiden. Resultatet är bilar som sticker ut, som bjuder på attityd, stilren design och hög kvalitet. Lägg dessutom till en rad finansieringslösningar som passar dig som såväl privatperson, tjänstebilsförare eller företag. Målet med SEAT Financial Services är att erbjuda en oslagbar kombination av bil, finansiering, service och försäkring så att du får ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura.

Läs mer om SEAT Financial Services

Peugeot Finans

Peugeot Finans är en del av DNB Finans. Vi samarbetar med Peugeot-återförsäljarna i Sverige och erbjuder olika finansierings- och tilläggstjänster som är anpassade för Peugeot-bilar, nya eller begagnade. Peugeot Finans vill hjälpa dig som privatperson eller företagare att förverkliga dina planer oavsett om det gäller stora eller små bilar. Vi hjälper dig snabbt och smidigt med finansieringen av din Peugeot samt anpassar finansieringen utifrån dina behov och bilens andrahandsvärde. Vi vill helt enkelt att du skall ha den finansieringsform som passar dig bäst.

Läs mer om Peugeot Finans