Vi på Frontbilar är ny på jakt efter vår nästa hallvärd för extrajobb på helger och vissa vardagar vid behov. Som hallvärd fungerar du som företagets ansikte utåt mot kund. Du har ansvaret för att bilhallen är representativ samt att prisskyltning och annonsering är uppdaterad. Dina uppgifter är att släppa ut provkörningar, ta hand om kunder i hallen om alla säljare är upptagna, skriva annonser, skriva ut prisskyltar, fotografera bilarna och se till att provkörningsbilar/bilar till salu står rätt parkerade och i representativt skick.

I arbetet ingår även att vid behov stötta försäljningsavdelningen med att administrera och hantera utlåning av bilar, boka kund för billeverans samt hjälpa till vid leveranstillfället.

Så är du behov av ett extrajobb tveka inte på att kontakta oss redan idag! 

Din erfarenhet:

Vi förutsätter att datorn är ett naturligt arbetsredskap för dig och att du har goda kunskaper i Officepaketet. Du har god telefonvana och innehar minst B-körkort. Du får gärna ha ett intresse för bilar och teknik, men det är inte ett krav så länge du är villig att ständigt lära dig nytt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du besitter förmågan att under eget ansvar organisera det dagliga arbetet samtidigt som du är en teamorienterad person som inte tvekar för att stötta dina kollegor. Meriterande är att du har jobbat som hallvärd, samt har erfarenhet från arbete inom service.

Din profil:

Du är en dynamisk person som har hög servicekänsla samt en god förmåga att skapa trivsel och få kunder att känna sig uppmärksammade. Du förstår vikten av att vara vårt ansikte utåt, därför har du ett behagligt sätt samt en representativ inställning till kunder. Du tycker om att ta kontakt med nya människor och du är duktig på att kommunicera och lösa eventuella problem och önskemål.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlighet.

Ansök på info@frontbilar.se vid frågor eller funderingar kontakta Jesper Nydén på 072 220 8677