Som servicerådgivare är du vårt ansikte utåt och spindeln i nätet mellan kund och verkstad där vi är auktoriserade av Cupra och SEAT. Dina arbetsuppgifter är att boka in kunder för service och reparationer, planera arbetet för våra tekniker och tillsammans med kollegorna sköta reservdelsförsäljningen. En viktig del i arbetet är att alltid ge kunden professionell service vilket kräver att du har högt kundfokus och kan hantera många processer samtidigt som du alltid eftersträvar kvalitet.

Kvalifikationer

Du har godkänd gymnasial utbildning och har flerårig erfarenhet av arbete i en kundfokuserad verksamhet. Du har ett stort tekniskt intresse och gärna erfarenhet från vår bransch. Arbetet kräver att du har god datorvana, lätt för att förstå processer och rutiner och kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt har B-körkort för manuell växellåda. Har du tidigare arbetat i Winassist, ELSA och CABAS är det väldigt meriterande.

Personliga egenskaper

Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för jobbet och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus.
Som person är du väldigt strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare som bidrar med god stämning. Du strävar ständigt efter att utveckla och förbättra processerna inom företaget.

Vi erbjuder

Ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av relevant utrustning. Vidare så erbjuder vi friskvårdsbidrag samt personalrabatter.

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 30/11 2023.


Ansök på info@frontbilar.se vid frågor eller funderingar kontakta Jesper Nydén på 072 220 8677Skicka ansökan