Arbetet innebär i huvudsak att utföra service, reparationer och felsökningar på person och transportbilar. Du kommer att hantera våra kunders egendom på ett varsamt och betryggande sätt. Som tekniker kommer du att utföra fackmannamässiga reparationer, hantera arbetsorder enligt standards och rutiner. Delta i garantihantering och utveckling av bolagets kvalitets och miljöarbete. Tillsammans har vi som mål att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål samt nå en 5 stjärnig kundupplevelse.

Din bakgrund:

Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning som har jobbat några år som mekaniker. Har du dessutom arbetat med något eller några varumärken inom VAG gruppen är det av stort värde. Du har ett stort teknikintresse och en utvecklad känsla för service. Du söker lätt den information som behövs och har lätt för att ta till dig skriftliga instruktioner. Utöver detta har du även en god datorvana. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper:

Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för jobbet och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov i fokus.

Som person är du väldigt strukturerad, noggrann och tycker att det är viktigt med ordning och reda. Du är lösningsorienterad, stresstålig och är bekväm med att arbeta under tidspress. Du gillar att ta egna initiativ samtidigt som du är en bra lagspelare som bidrar med god stämning. Du strävar ständigt efter att utveckla och förbättra processerna inom företaget.

Vi erbjuder:

Hos oss erbjuder vi tryggheten i ett företag med kollektivavtal, ansvar med befogenheter samt ett självständigt och stimulerande arbete. Då våra kunders produkter är i absolut framkant av den tekniska utvecklingen krävs kontinuerlig kompetensutveckling av vår personal precis som behovet av modern utrustning. Vidare så erbjuder vi friskvårdsbidrag samt personalrabatter.

Skicka din ansökan till info@frontbilar.se 

Intervjuer sker löpande.