Klimatbonusen upphör 8 november

På kvällen 7/11 meddelade regeringen att man tar bort klimatbonusen som har betalas ut vid köp av miljövänliga bilar. Det innebär att den som köper eller beställer en klimatbonusbil efter den 8 november 2022 inte kommer erhålla klimatbonus.

“Klimatbonusbilar utgör i dag omkring hälften av nybilsförsäljningen av personbilar och finns i de flesta prisklasser. Kostnaden för att äga och köra en klimatbonusbil börjar även vara jämförbar med kostnaden för att äga och köra en bensin- eller dieselbil. Ett statligt marknadsintroduktionsstöd är därför inte längre motiverat”, står det i uttalandet. Läs mer här!

Tisdagen den 8 November blir alltså sista dagen man kan köpa en miljöbil och ha rätt till klimatbonusen. Vi på Frontbilar hjälper såklart dig och finns tillgängliga under hela dagen för att säkerställa att du får beställt den bil du önskar.

Ring oss på 031-577400 så hjälper vi dig.

Sista chansen att få klimatbonusen med CUPRA

Kontakta oss idag

Vi hjälper dig hitta den El CUPRA och de upplägg som passar just dig bäst!

Andreas FISCHER

CUPRA Master

Oliver IMPER-ÅBERG

Säljare CUPRA / SEAT

Ole JAHREN

Säljare CUPRA/SEAT

Vilkor

1. 36 månader, 1000 mil/år, 10 000 kr insats (+300 kr/mån vid 0 kr insats).
2. Bränsledeklaration och utsläppsvärden är uppmätta i enlighet med gällande lagstiftning och gäller bil i grundversion. De anges vid blandad körning liter/100 km enligt WLTP. Den faktiska bränsleförbrukningen och CO2-värdet kan/kommer att ändras i takt med att tillvalsutrustning väljs till bilen och är individuellt för varje bil. **Erbjudandet gäller vid köp eller privatleasing av bil.

Energideklaration däck

Det aktuella fordonet kommer levereras med ett av de nedan angivna däckfabrikaten i enlighet med dess respektive energimärkning. Det är inte möjligt att garantera vilket av de nedan angivna alternativa däckfabrikaten fordonet kommer att levereras med.

Cupra_Logo White

Se Höstens SUPER ERBJUANDEN

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!