Frontbilar stödjer Önnereds HK


Önnereds HK

Vi är väst. I hjärta och själ. Både på och utanför handbollsplan. Det har vi varit sedan starten 1965. I praktiken innebär detta att vi är en levande förening på 1100 medlemmar. En härlig mix av barn, ungdomar och elit både inom dam och herr. Men Önnereds HK är mer än handboll. Föreningen tar också sitt ansvar för barn och ungdomar med varierande förutsättningar. Genom olika aktiviteter i Göteborgs västra stadsdelar har vi kommit långt, men vi inser samtidigt att detta är ett evigt engagemang. Vill du hänga på? Kul! Önnered HK är en förening för alla. Oavsett om du vill spela handboll eller engagera dig i klubben på andra sätt. Det är såna vi är. Vi är Önnered. Vi är väst.

Vi från Önnered Handboll är stolta över att ha en sån engagerad partner som Frontbilar. Deras intresse och värderingar med att sysselsätta och fostra ungdomar genom idrott är väldigt viktigt för oss. Vårt samarbete gör att vi kan utveckla alla delar av vår förening så som nätverk, elitlag och som tidigare nämnt ungdomarna i vårt närområde. Vi ser Frontbilar som en viktig och långsiktig partner till oss och är mycket glada över att ha dom med oss på vår resa.

Önnereds HK VS Eskilstuna Guif
Frontbilar stödjer Önnereds HK

Med båda representationslagen i högsta serien där damerna numera är en av kandidaterna till SM-guldet och en fantastisk ungdomssida är Önnereds HK numera ett riktigt power-house i handbolls-Sverige. Lägg därtill de sociala ansvar som Önnered tar är man en förening utöver det vanliga som vi på Frontbilar är extremt stolta över att stödja.