Frontbilar stödjer Torslanda HK


Torslanda HK

Torslanda Handbollsklubb är en förening med ca 950 aktiva medlemmar och 165 ideella ledare. Vår föreningsidé är att erbjuda en utvecklande fritid för barn och ungdomar. Med glädje, engagemang och klubbkänsla bedriva handbollsverksamhet med fokus på bredd och samhörighet. Föreningen har en dam- och herrverksamhet som fungerar som en förebild och drivkraft för våra barn och ungdomar att fortsätta spela handboll upp i vuxen ålder på olika nivåer. I dagsläget spelar damerna i division 1 och herrarna i Allsvenskan.

Vårt långvariga samarbete med Frontbilar är vi otroligt glada för. Frontbilars stöd till vår förening är som vår föreningsidé, bred, från Frontbilarhallen där våra yngsta barn tränar och spelar matcher till att de också önskar att synas tillsammans med våra representationslag.

Foto: Marcus Bjärneroth
Frontbilar stödjer Torslanda HK

Det är en ära för oss på Frontbilar att få stötta en så fin ungdomsförening som Torslanda HK. Med sin fina anläggning ute i Torslanda och våra personliga anknytningar till området och föreningen är det extra roligt att kunna få vara med och bidra.