SEAT Frontbilar i Göteborg

Nyfiken på SEAT? Boka din provkörning idag!

På SEAT Frontbilar har vi ett stort sortiment av nya SEAT för att passa alla typer av behov. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på både privatleasing och köp av en ny SEAT och hjälper dig som kund hitta den bästa finansieringslösningen för dig. Du hittar alltid riktigt starka kampanjer på våra SEAT-lagerbilar. Kontakta oss på SEAT Frontbilar i Göteborg eller besök oss på Tagenevägen 32 redan idag så hjälper vi dig hitta den SEAT som passar dig bäst.

SEAT Frontbilar är auktoriserad återförsäljare och verkstad av SEAT i Göteborg. SEAT tillhör Volkswagen-koncernen och erbjuder prisvärda bilar till dig som kund på såväl köp som privatleasing. Vi på Frontbilar har många års erfarenhet inom branschen och hjälper dig som kund hitta bilen som passar dina behov. SEAT Frontbilar är idag Göteborgs ledande och en av Sveriges största SEAT-återförsäljare. Under de senaste åren har SEAT och Frontbilar haft en enorm tillväxt där vi även blivit utsedda till ”ÅRETS Återförsäljare" flertalet gånger. En utmärkelse vi på Frontbilar är extremt stolta över.

SEAT och Frontbilar har etablerat sig på marknaden genom trevliga bilar till bra pris, på såväl köp som privatleasing! Med vår enkla paketering underlättar får du som kund en enkel överblick av dina kostnader och hantering. SEAT har flexibla finansieringsmöjligheter och förmånliga försäkringsalternativ genom vår märkesförsäkring. Utöver detta ingår ALLTID SEAT Trygghet när du köper, leasar eller finansierar en ny SEAT från Frontbilar. SEAT Ibiza

Storsäljaren SEAT Ibiza är perfekt för dig som som vill ha en prisvärd bil med god komfort, snygg design & till riktigt bra månadskostnad! Privatleasa SEAT Ibiza hos SEAT Frontbilar.

SEAT Arona

SEAT Arona är den stilrena crossovern eller "stadssuven" som ger dig ett högre insteg i bilen för mer komfort. Köp eller privatleasa nya SEAT Arona hos Frontbilar i Göteborg!

Nya SEAT Leon Sportstourer

Storsäljaren SEAT Leon kommer i flera utföranden och motoralternativ bland annat som plug-in Hybird.

Fantastiska erbjudanden på SEAT!

Upptäck de senaste erbjudandena på SEATs modeller.

SEAT Finansieringsalternativ 

 • SEAT Billån 
  - Låna upp till 80% av bilens värde
  - Månadsbetalningen beräknas utifrån planerad körsträcka och ränta. 
  - GARANTERAT RESTVÄRDE - Om bilens värde är högre än det garanterade restvärdet när du byter bil kan du flytta över pengarna till en ny bil.
  - 36månaders avtalstid 
 • SEAT Privatleasing 
  - Välj mellan 12,24 och 36 månader
  - Du bestämmer körsträcka. OBS! Annonserade priser utgår från 1000mil/år
  - Ett smidigt bilägande, du lämnar tillbaka bilen vid avtalets slut
  - Alltid en ny och pålitlig bil
 • Kontant köp

Vid köp, privatleasing eller finansiering av en ny SEAT ingår alltid SEAT Trygghet!

Besök vårt SEAT showroom idag på Tagenevägen i Göteborg och upplev vår passion för SEAT. Vårt team kommer hjälpa dig på hela resan med din SEAT, från köp till underhåll och service! Frontbilar är din partner för SEAT i Göteborg. 
Privatleasa en SEAT hos Frontbilar!

Funderat på privatleasing? Följ länken så hjälper vi dig!

Läs mer om SEAT privatleasing