SEAT Arona

Köp eller privatleasa SEAT Arona hos Frontbilar i Göteborg. Beställ din offert så kontaktar vi dig!

Frontbilar presenterar stolt - SEAT Arona. En bil som kombinerar stil, smidighet, komfort och säkerhet på ett imponerande sätt. SEAT Arona är en prisvärd kompakt SUV som inte bara imponerar med sin design utan också med sin smidiga och bekväma körupplevelse. SEAT Arona är vår storsäljare som tilltalar kundgruppen som är ute efter en smidig bil men ändå kan erbjuda de där högre insteget, låg förbrukning, snyggt paketerat till en prisvärd lösning. 

SEAT Arona erbjuder dig som förare ett brett utbud av designmöjligheter. Välj mellan olika utrustningsnivåer i Style och FR eller varför inte olika färgkombinationer på tak och kaross. Din fantasi sätter gränserna, bygg ihop din SEAT Arona som du önskar helt enkelt! 

Kom förbi oss på Tagenevägen i Göteborg och utforska vårt utbud av SEAT Arona-modeller och upptäck själv varför den här kompakta SUVen fortsätter imponera på bilägare runt om i världen och är en av våra absoluta storsäljare. 

När man köper, finansierar eller privatleasar en SEAT Arona hos Frontbilar ingår ALLTID "SEAT Trygghet" som ger dig som kund ett extra värde och säkerhet. I SEAT Trygghet ingår - Service & SEAT Mobility (36mån/3000mil) - Går att uppgradera till fler mil, nybilsgaranti 3år (9000mil) samt 3års vagnskadegaranti.

Det är enkelt att äga en SEAT och vi på Frontbilar erbjuder flera olika möjligheter att köpa din SEAT Arona. Vi har de klassiska kontantköpet men för dig som ser efter olika finansieringslösningar har vi bland annat SEAT Privatleasing och även SEAT Billån. Nedan finner du en enkel förklaring av de båda för att se vad som kan passa dig och din livssituation. Har du frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig. 

SEAT Billån - LÄS MER HÄR!

  • Låna upp till 80% av bilens värde
  • Månadsbetalningen beräknas utifrån planerad körsträcka och ränta. 
  • GARANTERAT RESTVÄRDE - Om bilens värde är högre än de garanterade restvärde när du byter bil kan du flytta över pengarna till en ny bil.
  • 36månaders avtalstid

SEAT Privatleasing - LÄS MER HÄR!

  • Välj mellan 12,24 och 36 månader
  • 0kr kontantinsats. Sänk månadskostnaden med 300kr vid 10.000kr kontant. 
  • Du bestämmer körsträcka. OBS! Annonserade priser utgår från 1000mil/år
  • Ett smidigt bilägande, du lämnar tillbaka bilen vid avtalets slut
  • Alltid en ny och pålitlig bil

Är du intresserad av en SEAT Arona? Tveka inte att kontakta oss på Frontbilar så hjälper vi dig ta fram de bästa upplägget för dig. SEAT Arona - utrustningsalternativ

Upptäck SEAT Aronas utrustningsnivåer:

TSI110hk Automat

Privatleasing fr. 2645kr/mån*, SEAT Billån fr. 1.350kr/mån**

TSI95hk

Privatleasing fr. 2645kr/mån*, SEAT Billån fr. 1.350kr/mån**

SEAT Arona

SEAT Arona - en imponerande bilmodell som balanserar smidighet, säkerhet och komfort på ett fantastiskt sätt.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

Beställ offert eller ring 031-577 400. Du hittar oss på Tagenevägen 32 i Hisings Kärra, Göteborg.