SEAT Ibiza

Köp eller privatleasa SEAT Ibiza hos Frontbilar i Göteborg. 

Storsäljaren SEAT Ibiza är en av de mest klassiska modellerna i SEATs historia. SEAT Ibiza är en smidig bill med härlig komfort till en attraktiv prisbild. SEAT Ibiza är perfekt för dig som är ute efter en snygg, säker och smidig mindre bil med god komfort till ett av marknadens bästa priser. SEAT Ibiza kommer med en pigg TSI(bensin)-motor med en trevlig automatlåda. Allt för en härlig körkänsla. 

Låt oss på Frontbilar hjälpa dig i ditt bilköp och anpassa SEAT Ibiza efter dina behov. Du som kund har flera utrustningsnivåer och valmöjligheter att välja mellan. Allt för hitta den konfiguration som passar dig och din livsstil bäst. Varmt välkommen till Tagenevägen i Göteborg och upptäck SEATs värld och modellutbud. 

Köp eller privatleasa Nya SEAT Ibiza i Göteborg

När man köper, finansierar eller privatleasar en SEAT Ibiza hos Frontbilar ingår ALLTID "SEAT Trygghet" som ger dig som kund ett extra värde och säkerhet. I SEAT Trygghet ingår - Service & SEAT Mobility (36mån/3000mil) - Går att uppgradera till fler mil, nybilsgaranti 3år (9000mil) samt 3års vagnskadegaranti.

Det är enkelt att äga en SEAT och vi på Frontbilar erbjuder flera olika möjligheter att köpa din SEAT Ibiza. Vi har de klassiska kontantköpet men för dig som ser efter olika finansieringslösningar har vi bland annat SEAT Privatleasing och även SEAT Billån. Nedan finner du en enkel förklaring av de båda för att se vad som kan passa dig och din livssituation. Har du frågor eller funderingar så tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig.

Ta chansen och privatleasa en ny SEAT Ibiza i Göteborg hos Frontbilar. 


SEAT Billån - LÄS MER HÄR!

  • Låna upp till 80% av bilens värde
  • Månadsbetalningen beräknas utifrån planerad körsträcka och ränta. 
  • GARANTERAT RESTVÄRDE - Om bilens värde är högre än de garanterade restvärde när du byter bil kan du flytta över pengarna till en ny bil.
  • 36månaders avtalstid

SEAT Privatleasing - LÄS MER HÄR!

  • Välj mellan 12,24 och 36 månader
  • 0kr kontantinsats. Sänk månadskostnaden med 300kr vid 10.000kr kontant. 
  • Du bestämmer körsträcka. OBS! Annonserade priser utgår från 1000mil/år
  • Ett smidigt bilägande, du lämnar tillbaka bilen vid avtalets slut
  • Alltid en ny och pålitlig bil

Är du intresserad av en SEAT Ibiza? Tveka inte att kontakta oss på Frontbilar så hjälper vi dig ta fram de bästa upplägget för dig. SEAT Ibiza TSI115hk Automat

Läs mer om våra erbjudanden på SEAT Ibiza här!

Läs mer

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!