SEAT MÓ i Göteborg

SEAT MÓ är en fullt uppkopplad och hel elektrisk!

SEAT Mó – Din mobilitetslösning i Göteborg. Du hittar SEAT Mó hos Frontbilar! SEAT Mó senaste tillskottet i SEATs produkt portfölj. SEAT mó är mobilitetslösningar, fullt eldrivna och uppkopplade för din bekvämlighet. Först ut i SEAT Mó mobilitetsprogrammet var den populära eKickScootern, en elsparkcykel med hela 65km räckvidd. Nu har SEAT Mó tagit nästa steg i utvecklingen med SEAT Mó 125 och SEAT Mó 50. SEAT Mó eScooter 125 är en helelektrisk MC med hela 133km räckvidd och SEAT Mó 50 är en EU-moped med samma teknik som 125 med en räckvidd på hela 172km. Framtiden är superspännande för SEAT Mó och dess produkter. Allt från en helelektrisk moped till SEAT Minimó, en liten elbil som kommer vara perfekt i storstan!

SEAT Mó är smidig och miljövänlig mobilitet och transport när den är som bäst.

Du hittar SEAT Mó i Göteborg hos Frontbilar - En av de utvalda SEAT Mó-återförsäljarna i Sverige. Frontbilar är även auktoriserad SEAT och CUPRA-återförsäljare och verkstad i Göteborg. 

Välkommen till SEAT Mó Frontbilar i Göteborg! Vi kan SEAT! SEAT MÓ 65

SEAT MÓ eKickScooter 65 - den uppdaterade versionen av den populära sparkcykeln. Snyggare design. Bättre prestanda. Längre räckvidd.

Upptäck mer

SEAT MÓ 125

SEAT MÓ 125 är en fullt uppkopplad och hel elektrisk motorcykel! Koppla upp dig och kör iväg vart du vill.

Upptäck mer

Nya SEAT MÓ 50

Den helt eldrivna SEAT MÓ 50 är den det enkla alternativet att ta sig fram med. Med teknik och design från SEAT MÓ 125.

Upptäck mer

Friare rörlighet

Upptäck de mobilitetslösningar vi erbjuder dig för perfekt samklang med stadens puls. Med eldrivna, uppkopplade lösningar för dagens och morgondagens fria rörlighet.