SEAT MÓ eKickScooter 65

SEAT MÓ eKickScooter 65 är den senaste versionen av SEATs mycket populära Elsparkcykel. Med längre räckvidd, bättre prestanda och tåligare design får du ut ännu mer av din SEAT MÓ eKickScooter. Ta dig hela 65km på en laddning med en topphastighet på hela 20km/h. SEAT MÓ eKickScooter är en smidig lösning för dig som vill på ett effektivt och miljövänligt sätt ta dig fram mellan olika destinationer. Upptäck SEAT MÓ och dess miljövänliga och helelektriska mobilitylösningar hos Frontbilar i Göteborg!

Du hittar SEAT Mó i Göteborg hos Frontbilar. Frontbilar är även auktoriserad SEAT och CUPRA-återförsäljare och verkstad i Göteborg. 

Boka provkörning
Max. hastighet 20 km/h
Räckvidd 65 km
Laddningstid 6 timmar

Bra räckvidd - ladda mindre!

Rör dig fritt – tack vare ett batteri med längre räckvidd: hela 65 km slipper du att ladda hela tiden och kan istället njuta av din eKickScooter!

SEAT MÓ eKickScooter 65 är en smidig lösning för dig som enkelt vill ta dig kortare sträckor på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Ergonomisk design

Din SEAT MÓ. Din värld. Avancerad design gör att du aldrig missar ett enda slag.
Beställ SEAT MÓ eKickScooter 65 redan idag!

Beställ SEAT MÓ eKickScooter 65 redan idag! Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för mer information (du förbinder dig inte till något).

Du hittar oss på Tagenevägen 32 i Hisings Kärra, Göteborg.

Boka provkörning