Auktoriserad SEAT, CUPRA & Citroen-verkstad

Frontbilar är auktoriserad SEAT, CUPRA och Citroen-Verkstad i Göteborg.

Frontbilar service

Boka service

Här kan du dygnet runt, snabbt och enkelt, boka en tid för service på någon av våra två anläggningar.

Reservdelar

Vi tillhandahåller originalreservdelar och tillbehör till din SEAT eller Citroën.

Lånebil

Vid service och reparation erbjuder vi fri lånebil.

CUPRA-, SEAT- och CITROËN SERVICE & VERKSTAD I GÖTEBORG - HOS OSS ÄR DIN BIL I GODA HÄNDER

Frontbilar är auktoriserad CUPRA-, SEAT- och Citroën-verkstad i Göteborg vilket innebär att vi har den expertis som krävs för att underhålla och reparera din bil. Att använda sig av en auktoriserad verkstad har många fördelar. Vi använder endast godkända reservdelar och är auktoriserade att till exempel förbesiktiga din CUPRA, SEAT eller Citroën. Detta för att ordinarie besiktningen ska bli felfri. Vi hjälper dig och ger råd under hela din bils livslängd.


OBS. För allas säkerhet så har vi slutat med kontanthantering på våra verkstäder men vi tar emot kredit- och betalkort.

Mindre reparationer

Vid smärre skador på bilen löser vi problemet medan du väntar. Ta en kopp kaffe och surfa på WiFi-uppkopplingen i vår lounge, så kan du slappna av och kanske få lite arbete utfört medan bilen lagas. Ring oss gärna, så berättar vi mer.

Vi servar de flesta bilmärken

Vår affärsidé är att genom ständig förbättring och utveckling möta dina behov. Som ett led i detta är vi sedan hösten år 2009 anslutna till MekoPartner. Det innebär att vi servar och reparerar de flesta bilar på marknaden, och oavsett bilmärke behåller du fabriksgarantin. Du får även 3 års garanti på alla reservdelar.

Vi reparerar och fyller AC

Eftersom jämn temperatur och fuktighet påverkar körförmåga och koncentration bidrar AC-systemet till både säkerhet och komfort. Därför är det viktigt att AC-systemet fungerar som det ska. Varje år försvinner nämligen en liten del av köldmediet, vilket måste ersättas. Vi rekommenderar att underhåll, med service och rengöring, görs regelbundet och gärna på årsbasis. Då ser vi till att ditt AC-system fungerar effektivt samtidigt som du slipper bakteriebildning och dålig lukt.

Teckna frontbilars serviceavtal_ AUKTORISERAD SEAT, PEUGEOT & CITROEN-VERKSTAD 2021-10-07 20-24-59

Teckna frontbilars serviceavtal

Med Frontbilars serviceavtal kan du alltid vara trygg när du lämnar över din bil. Vi ser till att bilen är i bra kondition och att du får ett bekymmersfritt bilägande utan otrevliga överraskningar.

Auktoriserad verkstad

Att använda sig av en auktoriserad verkstad har många fördelar. Vi använder endast godkända reservdelar och är auktoriserade att till exempel förbesiktiga din SEAT eller Citroën. Detta för att ordinarie besiktningen ska bli felfri.

Kontrollerad bilverkstad

Den gröna punkten innebär att vi alltid uppfyller de villkor som ställs för att bli godkänd som Kontrollerad Bilverkstad. För att ge dig garanti att villkoren är uppfyllda ingår Frontbilar i ett system där vi får oanmälda stickprovskontroller av reparationsarbetet. Då kontrolleras även att vi uppfyller alla krav vad gäller prisuppgifter.

Vi är medlem i mrf – motorbranschens riksförbund

MRF är en branschorganisation för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder. MRF ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller miljö, ekonomi och kundservice. Därför är MRF-märket en symbol för kompetens, service och rätt pris. Det är en trygghet för dig som konsument att välja en MRF-ansluten bilhandlare eller bilverkstad.

Service frontbilar

BOKA DIN SERVICE ONLINE!

När du serverar din bil hos oss på Frontbilar ingår fri lånebil!

eller ring 031 577 400