Sveriges största CUPRA Garage!

Upplev CUPRAs värld, på riktigt hos Frontbilar!

CUPRA Formentor TSI150hk Automat

CUPRA Billån fr. 1.920kr/mån**

CUPRA Hisingen Frontbilar

Mer än bara en bilhall.

Fantastiska erbjudanden på CUPRAs modeller för omgående leverans!

Upptäck de fantastiska erbjudandena på CUPRAs modeller för omgående leverans! Nu har du chansen att skaffa dig en CUPRA till ett oslagbart pris och få glädjen av att köra en av marknadens mest spännande och prestigefyllda bilar. Missa inte detta tillfälle att uppleva kraften och elegansen hos CUPRAs modeller direkt från vår lager. Se vårt exklusiva utbud idag och ta steget mot en oförglömlig körupplevelse!

Upplev CUPRA, på riktigt, hos Frontbilar

Nu har vi slagit upp portarna till Sveriges största, och vårt helt nybyggda, CUPRA Garage. Ett koncept som skiljer sig från den traditionella bilhallen och ligger i framkant vad gäller design och utformning där vi på Frontbilar går i bräschen med Sveriges nya flagship store. Över 600 kvm helt dedikerat till CUPRA. Ett CUPRA Garage är mer än bara en traditionell bilhall, det är en upplevelse och en miljö man trivs i. Så har du fått upp ögonen för CUPRA måste du besöka oss på Frontbilar och uppleva CUPRAs värld, på riktigt!

Vi satsar hårt på CUPRA

Vi satsar hårt på CUPRA och tror verkligen att det är ett märke för framtiden. Som \"Årets-Återförsäljare\" tre år i rad känns det extra kul att nu också ha Sveriges största CUPRA Garage.

Jesper Nydén
VD / Ägare
En trygg och smidig bilaffär

Vi hjälper dig hitta den CUPRA och de upplägg som passar just dig bäst!

Boka provkörning
Villkor

1. 36 månader, 1000 mil/år, 10 000 kr insats (+300 kr/mån vid 0 kr insats).
2. Bränsledeklaration och utsläppsvärden är uppmätta i enlighet med gällande lagstiftning och gäller bil i grundversion. De anges vid blandad körning liter/100 km enligt WLTP. Den faktiska bränsleförbrukningen och CO2-värdet kan/kommer att ändras i takt med att tillvalsutrustning väljs till bilen och är individuellt för varje bil. 3. Rabatterade erbjudanden kan inte kombineras med lojalitetserbjudanden. **Erbjudandet gäller vid köp eller privatleasing av bil.

Energideklaration däck

Det aktuella fordonet kommer levereras med ett av de nedan angivna däckfabrikaten i enlighet med dess respektive energimärkning. Det är inte möjligt att garantera vilket av de nedan angivna alternativa däckfabrikaten fordonet kommer att levereras med.