Frontbilar stödjer föreningslivet!


HP Warta

HP Warta är en handbollsklubb från Hisingen i Göteborg. Klubben bildades 1972 då Göteborgs HP och IF Wartas handbollssektion slogs ihop. 


I nuläget bedriver vi vår verksamhet med 2 seniorlag och 20 träningsgrupper för barn och ungdomar. Vi har över 550 aktiva varje vecka som utövar handboll i olika hallar på centrala Hisingen, från Biskopsgården till Backa, Tuve till Lindholmen.


Frontbilar har hjälpt ungdomssidan att växa från 0 till 500 ungdomar på två år. En storsatsning som skapat ett stort behov av diverse material.

Torslanda HK

Torslanda Handbollsklubb är en förening med ca 950 aktiva medlemmar och 165 ideella ledare. Vår föreningsidé är att erbjuda en utvecklande fritid för barn och ungdomar. Med glädje, engagemang och klubbkänsla bedriva handbollsverksamhet med fokus på bredd och samhörighet. Föreningen har en dam- och herrverksamhet som fungerar som en förebild och drivkraft för våra barn och ungdomar att fortsätta spela handboll upp i vuxen ålder på olika nivåer. I dagsläget spelar damerna i division 1 och herrarna i Allsvenskan.

Önnereds HK

Önnered är väst. I hjärta och själ. Både på och utanför handbollsplan. Det har vi varit sedan starten 1965. I praktiken innebär detta att vi är en levande förening på 1100 medlemmar. En härlig mix av barn, ungdomar och elit både inom dam och herr. Men Önnereds HK är mer än handboll. Föreningen tar också sitt ansvar för barn och ungdomar med varierande förutsättningar. Genom olika aktiviteter i Göteborgs västra stadsdelar har vi kommit långt, men vi inser samtidigt att detta är ett evigt engagemang. Vill du hänga på? Kul! Önnered HK är en förening för alla. Oavsett om du vill spela handboll eller engagera dig i klubben på andra sätt. Det är såna vi är. Vi är Önnered. Vi är väst.

Andreas Palicka väljer CUPRA

En av världens absolut bästa målvakter väljer CUPRA Leon Sportstourer e-Hybrid - Hos Frontbilar
Frontbilar stödjer föreningslivet!

Vi på Frontbilar älskar idrott och föreningsliv! Så det är med stolthet vi är med och stödjer så fina föreningar som Önnereds HK, Torslanda HK och HP Warta.